Gelinim Mutfakta Gülcan geri gelecek mi? Neden ayrıldı?

Gelinim Mutfakta Gülcan geri gelecek mi? Neden ayrıldı?
Gelinim Mutfakta yarışmasının fenomen gelin adaylarından Gülcan neden ayrıldı? Gelinim Mutfakta Gülcan yarışmaya geri gelecek mi?

Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezonu izleyicisi ile buluştu. Sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın fenomen yarışmacılarından Gülcan’ın ayrılması hayranlarını çok üzdü. Gelinim Mutfakta Gülcan geri gelecek mi? Neden ayrıldı?

Ünlü sunucu Fatih Ürek'in neşeli sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışması verdiği sezon arasından sonra ekranlara geri döndü. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da en çok izlenen yarışma programları arasında ilk sıraya yerleşecek gibi görünüyor. Ev hanımlarının sıklıkla takip ettiği Gelinim Mutfakta programının geçtiğimiz bölümlerde yaşanan olayı herkesi şoke etti. Yarışmanın fenomen gelin ve kaynanalarından Gülcan ve Besime çifti kendi istekleri üzerine programdan ayrılma kararı aldılar. Sevilen yarışmacıların programdan ayrılma kararı alması hem rakiplerini hem de izleyicileri şoke etti. Programdan ayrılmalarının hemen ardından izleyiciler çiftin yarışmadan neden ayrıldığnı merak etti? En merak edilenlerden birisi de Gülcan ve Besime çiftinin programa ne zaman döneceği oldu?

Gelinim Mutfakta programında ayrılık rüzgarları!

Gelinim Mutfakta yarışmasında ayrılık rüzgarları esti. Geçtiğimiz haftalarda gündeme damga vuran bölümde haftanın en düşük puanını alan iki gelini Hülya ve Gülcan olmuştu. O haftanın toplamda en düşük puanını alan yarışmacısı 42 puanla Hülya oldu. 42 puanla programa veda etmesi gereken isim Hülya olurken, fenomen gelin adaylarından olan Gülcan ise 51 puan aldı. İşte tamda bu esnada kimsenin beklemedik bir gelişme yaşandı. Gülcan ve Kayınvalidesi Besime Hanım kendi istekleri üzerine yarışmaya veda etmek istediler. Ve o haftanın yarışmaya veda eden isimi Gülcan Hanım ve Kayınvalidesi Besime Hanım oldu. Vedanın hemen ardından ikilinin neden ayrıldığı merak edilip araştırılmaya başlandı. 

Gülcan ve Kayınvalidesi Besime Hanım, Gelinim Muftakta yarışmasından neden ayrıldı?

Gülcan'ın kayınvalidesi Besime Hanımın annesinin sağlık sorunlarından dolayı yarışmaya veda etmek istediler. Programın sunucusu Fatih Ürek bu taleplerini onayladı. Yarışmaya geçtiğimiz hafta Gülcan ve Besime Hanım veda etti. Yarışma haklarını elenen Hülya ve kayınvalidesine devrettiler. Bakalım Gülcan ve Besime hanım Gelinim Mutfakta yarışmasına geri dönecek mi? 

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar