Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? (5 Nisan Cuma)

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? (5 Nisan Cuma)
Kanal D'de Fatih Ürek'in sunumuyla özel bir yere konumlanan Gelinim Mutfakta programında 5 Nisan Cuma günü haftanın birincisi kim oldu? İşte ayrıntılar...

Kanal D’nin gündüz kuşağında en çok izlenen programlarından olan Gelinim Mutfak’ta Fatih Ürek’in eşsiz sunumuyla fark yaratmaya devam ediyor. Fox Tv, Show Tv ve TV 8’in yemekte programlarıyla yarışan Gelinim Mutfakta^nın 5 Nisan Cuma günü birincisi merak ediliyor. Peki bu hafta 5 altın bileziği kim kazandı?

Haftalık puanlanan programda elenen yarışmacı da ortaya çıktı. Kazanacakları son puanlar için büyük gayret gösteren yarışmacılar beş altın bileziğin sahibi olmak için büyük mücadele etti. Peki Gelinim Mutfakta 5 Nisan Cuma birincisi kim oldu? Kim elendi?  İşte camli tv izleyiciler için detaylar…

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? (5 Nisan Cuma)

Gelinim Mutfakta farklı konseptiyle yemek programları arasında özel bir konumda. Mutfaktan elenen isim bugün 5 nisan Cuma günü açıklanan puanlarla belli oldu. Cuma günleri bildiğiniz gibi programın haftalık finali oluyor. Kanal D ekranlarının sevilen programında bu hafta yarışmacıların aldığı puanlar ve genel durum şöyle.

Programı düzenli takip edenler biliyordur ki geçen hafta Gelinim Mutfak’ta programının yıldönümüydü. Başarılı sunucu Fatih Ürek 1. Yıl onuruna programdan bir hafta elenen gelinin olmayacağını duyurmuştu.  Bu hafta elenen ise oldukça sürpriz bir isim!

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Cuma günü kim elendi?

Haftanın son günü, 5 altın bilezik ve çeyrek altın heyecanının yanı sıra elenme heyecanı da hayli heyecanlıydı. Yarışmadan elenen Burcu  ve Kayınvalide Birsel Hanım oldu. Haftalık bazda 49 puanla programdan elenen Burcu olarak açıklandı.

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Cuma günü haftanın birincisi kim oldu?

Haftalık bazda 67 puan toplayarak 5 altın bileziği Gülcan kazandı.  Gülcan’ı 65 puanla Ezgi izledi.

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Cuma günü puan durumu nedir?

Günün en düşük puanını bu hafta altın bilezikleri kazanan 10 puanla gelin adayı Gülcan aldı. Sondan ikinci olan ise Gülcan’dan sadece 1 puan fazla alarak 11 puanla Burcu oldu. En yüksek puanı ise 14’er puanla Beyza ve Ezgi aldı. İki yarışmacı da eşit puan alınca kurallar gereği çeyrek altın için iki gelin arasında çekiliş yapıldı ve çeyrek altını Ezgi kazandı. Fakat programda özel bir an yaşandı. Ezgi, çeyrek altınının çok olduğunu söyleyip altını çocuklarını bırakıp programa gelen Beyza’ya verdi.

05-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar