Ünlü Oyuncu Enis Arıkan Koronavirüse Yakalandı

Ünlü Oyuncu Enis Arıkan Koronavirüse Yakalandı
Camdaki Kız dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Enis Arıkan arkadaşı Ezgi Eyüboğlu’nun arkasından koronavirüse yakalandı.

Son zamanlarda ünlüler dünyasından peş peşe koronavirüs açıklamaları gelmeye başladı. Yeniden tırmanışa geçen ve ülkemizde de etkisini yeniden artırmaya başlayan koronavirüs ne yazık ki değişik varyantlarla insanlığı zorluyor. Yapılan aşılarla daha kolay ve rahat atlatılan hastalık sebebiyle ne yazık ki tedbir almayan pek çok insan hala hayatını kaybetmeye devam ediyor. Ülkemizde de ölümlerin yeniden artmaya başladığı gözlenirken özellikle aşı olanların koronavirüsü daha rahat atlattığı ifade ediliyor. Pek çok insan ve özellikle Sağlık Bakanlığı’nın ısrarla aşı olun çağrılarına uyulması durumunda ölüm oranlarının azalacağı ve hastalığın sıradanlaşacağının anlatılmasına rağmen ne yazık ki bazı kişiler aşı olmaya direniyor. Aşı olmasına rağmen koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Enis Arıkan ise hastalığı hafif geçirdiğini açıklayarak aşı olmanın ekmeğini yiyorum ifadelerini kullandı.

Önce Ezgi Mola Ardından Arkadaşı Enis Arıkan

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklayan başarılı oyuncu Ezgi Mola’nın ardından bu sefer de koronavirüse Ezgi Mola’yla yakın arkadaş olan başarılı komedyen ve oyuncu Enis Arıkan yakalandı. Arkadaşı Ezgi Mola’nın koronavirüse yakalandığını öğrenen Enis Arıkan’ın yaptırdı testte pozitif çıktı. Daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Enis Arıkan “şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu” ifadelerini kullandı. Daha sonra sevenlerini bilgilendirmek için ikinci bir paylaşım yapan Enis Arıkan “gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiçbirine geri dönemiyorum, uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum ve birazcık öksürüyorum” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan Enis Arıkan’ın rol aldığı Camdaki Kız’ın çekimlerine de ara verildiği öğrenildi.

Ezgi Mola’dan Açıklama

Koronavirüse yakalanan ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü ve güzel oyuncu Ezgi Mola ise paylaşımında “arkadaşlar temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum” ifadelerini kullandı. Bizde buradan bir kez daha sesleniyor ve aşı olmayanların bir an önce aşı olmalarını tavsiye ediyor ve hastalığa yakalananlara da acil şifalar diliyoruz.

28-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar