Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? (15 Kasım Cuma)

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? (15 Kasım Cuma)
Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın eleneni en çok merak edilenler arasında. 15 Kasım Cuma günü Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? cevabı haberimizde...

Heyecan dolu yarışma programı Gelinim Mutfakta'da hafta finali yine oldukça çekişmeli geçti. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının son bölümünde neler oldu, kimler kaldı, kim elendi? soruları ise günün en çok arananları arasına girdi. Sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta, 15 Kasım Cuma günü hafta finaliyle ekranlara geldi.

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin en çok takip edilen programları arasında. Hafta içi hergün yayınlanan programın son bölümünde ise iddialı gelinlerden Elif haftanın birincisi olmayı başardı. 67 puan alan Elif, birinci olduğu için yarışmanın formatı gereği 5 altın bileziğin de sahibi oldu. Heyecan dolu yarışmada günün en yüksek puanını Elif ve Melike alırken, kura çekiminde de Melike çeyrek altınının sahibi olmayı başardı. Kura çekiminde çeyrek altını da alan Melike bu hafta 59 puanda kaldı. Peki, Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta (15 Kasım Cuma) kim elendi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının formatına göre birbirinden iddialı gelinler, kendilerine verilen sürede, günün yemeğini yapmaya çalışıyor. Yaptıkları yemekleri kayınvalidelere tattıran gelinler onlardan en yüksek puanları alabilmek için kıyasıya bir yarışa giriyor. hergün devam eden yarışmada günün birincisi çeyrek altın almaya hak kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziği koluna takıyor. Hafta içi beş gün süren yarışmada en düşük puanı alan gelin ise yarışmaya veda ediyor. 15 Kasım Cuma günkü programda da gelinlerin kıyasıya yarışı devam etti. Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? sorusu ise yarışma bittikten sonra en çok aranan sorulardan biri oldu. Kayınvalidelere hünerlerini beğendirmek için yarışan gelinlerden Naciye haftanın en düşük puanı olan 49 puanla elendi. Naciye'nin elenmesi üzerine sosyal medyadan birçok mesaj geldi. Sevilen yarışmacı Naciye'nin elenmesi Naciye'yi seven Gelinim Mutfakta takipçileri için üzücü oldu.

Gelinim Mutfakta'da son bölümde neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın 15 Kasım'daki son bölümünde neler yaşandı? Gelinlerin son gün yaptıkları çikolatalı tatlı etrafın çikolatayla bulanmasına sebep olurken, Fatih Ürek gelinlere müdahale ediyor fakat çikolatanın akibetinden o da kurtulamıyor. Naciye çikolata kasesini yapmaya çalışırken patlayan balonlar onu baştan ayağa çikolataya bulamış oldu. İzleyiciler için eğlenceli anlar olan bu anlarda mutfakta epey bir dağınıklık meydana geliyor. Meyveli Çikolata Kaseleri yapan gelinler kaseleri bir türlü yapmayı beceremeyince stüdyo çikolataya bulanıyor. Öte yandan kura çekimi de haftaya damga vuran anlardan biri oldu ve Naciye en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti.

15-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar