Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu! İşte o isim

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu! İşte o isim
Gelinim Mutfakta yeni sunucu belli oldu! İşte merakla beklenen o isim. Gelinim Mutfakta yeni haftanın yen sunucusu kim oldu? İşte detaylar.

Gelinim Mutfakta yeni sunucu belli oldu! İşte merakla beklenen o isim; Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Yılmaz Morgül oldu. Hazırlanan yemekler ile 5 altın bileziğin sahibi olmak için gelinlerin yarışı devam ediyor. Gelinlerin hünerlerini gösterdiği, kayınvalidelerin ise puanlama yaparak birinci olmaya çalıştıkları yarışma programında bu haftanın yeni sunucusu belli oldu. Gelecek hafta Gelinim Mutfakta programını Yılmaz Morgül sunacak.

Gelinlerin ve kayınvalidelerin kıyasıya yarıştığı programda geçtiğimiz hafta heyecan doruktaydı. Tugay Başyayla'nın eşsiz sunumu ile bir haftayı geride bırakan Gelinim Mutfakta hayranları yeni haftayı heyecanla beklemeye devam ediyor. Dün yayınlanan Gelinim Mutfakta final bölümünde limonlu kek hazırlayan gelinler 5 altın bilezik için yarıştı. Kayınvalidelerin verdiği puanların ardından finale yaklaşan gelinler için nefesler kesildi. Haftanın final gününde en çok puanı alarak çeyrek altının sahibi olmaya hak kazanan gelin 'Dilek' oldu.

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Bir hafta boyunca en çok puanı alarak 5 altın bileziğe hak kazanan gelin 'Aslıhan' oldu.

Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta bu hafta en az puanı toplayarak elenen gelin 'Dilek' oldu.

6 - 10 Aralık tarihleri arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasını ünlü isim Yılmaz Morgül'ün sunması bekleniyor. Peki Yılmaz Morgül kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 13:00'da sizlerle!

Yılmaz Morgül kimdir?

14 ocak 1964 yılında dünyaya gelen İbrahim Yılmaz Morgül, İstanbul doğumludur. 1988 yılında ilk albümü 'Elveda İstanbul' adlı albüü ile sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, 'Bahçevan' adlı parçalar ile tanınmaya başlamıştır. 1996 yılında cilt kanserine yakalanan Yılmaz Morgül, Amerika uzun yıllar tedavi görmüştür. 2016 yılında Survivor yarışmasına katılmıştır. 2016 yılında Rising Star Türkiye adlı yarışma programında jüri üyesi olmuştur. Günümüzde ise 6 - 10 Aralık tarihleri arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında sunuculuk yapmıştır. Elveda İstanbul, Masum Yalanlar, Can Parçam, Cennet, Olduğum Gibiyim, Gülü Soldurmam gibi daha bir çok başarılı albümü vardır.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar