Ünlü oyuncu EDHO'dan sonra Barbaroslar'da

Ünlü oyuncu EDHO'dan sonra Barbaroslar'da
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolüyle dikkat çeken ünlü oyuncu Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu Barbaroslar'da hangi rolü canlandıracak?

Televizyonun en uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bir süre önce ekrana veda etmişti. EDHO dizisinde birçok başarılı isim rol alıyordu. EDHO kadrosunda olan oyucular ise yeni projelerle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine de EDHO oyuncularından olan Emir Benderlioğlu katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Emir Benderlioğlu Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Piri Reis'i canlandıracak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na yeni bir oyuncu katıldı

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi TRT1 ekranından seyirciyle buluşuyor. Dikkat çeken proje büyük bir prodüksiyona sahip. Çekim mekanları ve oyuncuları ile tam bir dönem projesi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Es Film imzası taşıyor. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Caner Topçu, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil gibi oyuncuların yer  aldığı Barbaroslar'a 12. Bölüm itibariyle başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu da katılıyor. TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nı kadrosu genişlerken önemli bir rol için usta oyuncu Emir Benderlioğlu ile anlaşma sağlandı. EDHO dizisinin sevilen karakterini canlandıran Emir Benderlioğlu Barbaroslar ile yeniden seyirciyle buluşacak.

Barbaroslar Piri Reis kim oldu?

Osmanlı Dönemi'ndeki deniz seferlerinin anlatıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Emir Benderlioğlu tarihi bir şahsiyet olan Piri Reis karakteri ile ekrana gelecek. Barabaros Hayrettin Paşa ve oğullarının serüveni başarılı bir senaryoyla ekrana geliyor. Büyük bir prodüksiyona sahip Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Piri Reis karakteri 12. Bölümde diziye dahil olacak. TRT1'de Perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni oyuncular ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Barabaroslar'a katılan başarılı oyuncu Emir Bendercioğlu en son EDHO'da yer almıştı.

Emir Benderlioğlu 28 Ekim 1979 Ankara doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Emir Benderlioğlu çok sayıda dizi ve sinema projesinde yer aldı. Hop Dedik, Börü, Fi gibi projeler Benderlioğlu'nun son yıllarda yer aldığı projelerdi. Emir Benderlioğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın kadrosuna dahil oldu.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar