Gelinim Mutfakta Yeni Yarışmacıları Filiz ve Yasemin Kimdir?

Gelinim Mutfakta Yeni Yarışmacıları Filiz ve Yasemin Kimdir?
Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacıları Filiz Turan ve Yasemin Turan kimdir? Programda neden tartışma yaşandı? İşte detaylar!

Televizyon kanallarında prime time kuşağındaki reyting savaşları o kadar şiddetli ve kıran kırana geçiyor ki ekrandaki yapımların hata yapma şansları bulunmuyor. Hata yapan ne yazık ki kendini önce yarışın dışında sonra da yayının dışında buluyor. Kanalların prime time kuşağındaki bu kavganın bir benzeri ve belki de daha şiddetlisi of prime time diye adlandırılan gündüz kuşağında yaşanıyor. Çok göze görünmese de buradaki reyting savaşları da program bitiriyor ya da format, sunucu değişikliğine gidilmesine sebep oluyor. Kuşak programları tabir yerindeyse birbirlerini yiyorlar ve en çok reytingi almaya ve yayında kalmaya çalışıyorlar. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kanalın en çok seyredilen programlarından olan Gelinim Mutfakta’da bu rekabeti sonuna kadar yaşıyor ve reyting yönünden geride kalmamak için yaşamsal bir mücadele veriyor. Program yarışmacıları da aynı şekilde galip gelmek için canla başla çalışıyor. Yarışmaya son olarak Yasemin ve Filiz çifti yarışmacı olarak katıldı.

Gelinim Mutfakta’ya Yeni Yarışmacılar!

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı gelinim Mutfakta Sunucu Fatih Ürek’in başarılı sunumuyla devam ediyor. Gelin ve kaynanalardan oluşan çiftlerin yarıştığı programda geçtiğimiz hafta 27 Eylül Cuma günü Emine ve Pınar çifti yarışmada en düşük puanı alarak elenmişlerdi. Yarışmanın yeni haftasıyla birlikte elenen çiftin yerine gelen isimler belli oldu. Gelinim Mutfakta’nın yeni yarışmacıları Filiz Gelin ile kaynanası Yasemin Hanım oldu.

Gelinim Mutfakta’nın 73. Haftasının yeni yarışmacıları Yasemin Turan ve Filiz Turan yarışmada iddialı olduklarını açıklarken geçtiğimiz hafta kazandığı beş altın bileziği konfeti patlatarak kutlayan Dilek rakiplerine gözdağı verdi. 30 Eylül gününün kazananı ve çeyrek altın sahibi ise verilen oylarla belli oldu. Ne yazık ki yeni yarışmacı Filiz 4 puanla günün sonunda sonuncu olurken gün birincisi 16 puanla Elif oldu.

Yasemin Turan Ve Filiz Turan Kimdir?

Yarışmanın yeni üyeleri Gelin Filiz Turan aslen Kastamonuludur. 3 yıldır evli olan ve 1 çocuğu bulunan Filiz Turan yarışma için kayınvalidesini ikna eden kişi olmuş. Filiz Turan’ın kayınvalidesi Yasemin Turan ise Samsunludur. Kilolarıyla bir anda yarışmacıların dikkatini çeken ve bu konuda sert tartışmaların yaşanmasına sebep olan Yasemin Turan ve gelini Filiz Turan’a yarışmada başarılar diliyoruz.

01-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar