Savaşçı Sancar (Onur Büyükdurak) kimdir? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Savaşçı Sancar (Onur Büyükdurak) kimdir? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
Savaşçı 4. sezona bomba gibi hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna Sancar rolüyle katılan Onur Büyükdurak kimdir? Savaşçı Sancar kimdir?

Fox Tv’de 4. Sezonu yayınlanacak olan Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosuna kimler katıldı? Başarılı dizilerimizden olan Savaşçı, Star Tv’nin Söz’ü final kararı alınca aksiyon dizisi olarak ekranlarda tek kaldı. Savaşçı’nın 4. Sezonunda oyuncu kadrosuna  Sancar karakteri ile Onur Büyükdurak da katıldı. Önemli bir karakter olarak izleyeceğimiz Savaşçı Sancar kimdir? Savaşçı Onur Büyükdurak kimdir? Onur Büyükdurak hangi dizilerde rol almıştır? Ayrıntılar haberimizde…

Savaşçı Sancar kimdir?

Fox Tv’nin Savaşçı dizisinin yapımcılığını yılların yapım şirketlerinden olan Limon Yapım üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise daha önce Kanal D, Star Tv, Atv ve TNT kanallarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle dikkat çeken Doğan Ümit Karaca oturuyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden kaliteli oyunculara yer veren Savaşçı bu yönüyle de hayli dikkat çekiyor: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Berk Oktay, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Müjde Uzman, Gaye Turgut Evin gibi başarılı sanatçıların yanına Sancar rolüyle Onur Büyükdurak da katılıyor.

Sancar karakteri hikaye değişimine giden Savaşçı’nın 4. Sezondaki yeni oyuncularından. Kadroya katılan yeni oyuncularla birlikte diziye günler kala seyircinin heyecanı da artmış durumda. Bahtiyar Yüzbaşı’nın yeni elemanı ve komutanın sağ kolu olan Sancar Kerimov Turan Timi’ne dahil olacak. Sancar yeri geldiğinde arkadaşları için canını bile verebilecek kadar bu bayrağa ve özgürlüğe bağlı bir Türk askeri. Sancar’ın aile hikayesinin de Savaşçı dizisinin 4. Sezonunda yer alması bekleniyor.

Savaşçı Onur Büyükdurak kimdir?

Kanıt dizisiyle tanınan Savaşçı Onur Büyükdurak 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlki orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Onur Büyükdurak yine İstanbul’un en köklü üniversitelerinden olan Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü’nden mezun olmuştur. Lisans eğitiminden sonra Paris’te yüksek lisans yapan sanatçı 2015 yılında oyunculuk yönüyle deneyimini arttırmak için İstanbul’a dönmüştür. Burada Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünü kazanan Onur Büyükdurak’ın televizyonla ilk tanışması da 2011 yılında olmuş gençlik dizisi Arka Sıradakiler’de görev almıştır. Kanıt dizisi ile tanınan Onur Büyükdurak Savaşçı dizisinde Sancar karakteriyle ekranlarda yer almaya devam edecek.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar