Elimi Bırakma Ersoy (Emre Bulut) kimdir?

Elimi Bırakma Ersoy (Emre Bulut) kimdir?
Trt 1 dizisi Elimi Bırakma 2. sezona bomba gibi bir giriş yapıyor. Diziye yeni sezonda Cenk'in şoförü olarak Ersoy karakterini canlandıran Emre Bulut da katıldı. İşte ayrıntılar.

Elimi Bırakma 2. sezonuyla birlikte TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Yeni sezon hakkı alan dizinin seyircileri bu haber çok sevinmişti. Sevilerek izlenen dizi yeni sezonda farklı kadrosuyla da dikkat çekiyor. Yeni sezonda farklı bir hikayeyle Trt 1 ekranlarında olacak olan Elimi Bırakma’ya Cenk’in şoförü olarak Ersoy karakteri de katılıyor. Peki, Elimi Bırakma Ersoy kimdir? Elimi Bırakma Emre Bulut kimdir? Emre Bulut daha önce hangi dizilerde görev aldı? Bütün ayrıntıları canli tv izleyicileri için derledik.

Elimi Bırakma Ersoy kimdir?

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önel’ın yaptığı dizide yönetmen koltuğunda ise Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Volkan Yazıcı ve Nilüfer Aydın yazıyor. Elimi Bırakma’nın cast direktörlüğünü ise tanıdık bir isim olan Tuncay Altunoğlu yapıyor. Elimi Bırakma’nın oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü yıldızlar var. Alina Boz, Alp Nevruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Ebru Aykaç, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ebru Aykaç gibi iyi oyuncular yer alıyor.

Elimi Bırakma yapım ekibinin diziyi farklı bir kulvara sokmaya çalıştıklarını görüyoruz. Bu yüzden yeni sezonda dizinin kadrosuna birçok isim katıldı. Yeni karakterlerden olan Ersoy da Cenk’in şoförü olarak bütün hikâyelerde bulunacak. Üstelik Ersoy ile Cenk arasında patron - şoför ilişkisinden ziyade bir dostluk olacak. Ersoy gerektiğinde Cenk için canını bile ortaya koyacak. Cenk’in sırdaşı ve kardeşi, eli ayağı olacak… Böyle bir karaktere şüphesiz ki Elimi Bırakma dizisinin ihtiyacı vardı.

Elimi Bırakma Emre Bulut kimdir?

Elimi Bırakma Ersoy karakterini canlandıracak olan Emre Bulut 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul’da yapan sanatçının Akademi 35,5’ta oyunculuk eğitimi aldığını biliyoruz. Uzun süre de sahnenin tozunu alan ve birçok farklı tiyatro oyununda görev alan Emre Bulut ilk dizi deneyimini Show Tv dizisi Kış Güneşi’nde yaşadı. Ayrıca Emre Bulut 2017 yılında çekilen Esr-i Beden adlı bir filmde de rol almıştır.

Emre Bulut bununla birlikte ATV’nin Seven Ne Yapmaz dizisinde de görev aldı. Sanatçı sadece oyunculuğu ile değil çektiği kısa film Son Sevişme ile de biliniyor. Bu kısa filmde sanat yönetmenliği yapmıştır.

30-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar