Seksenler Adil Hoca diziden ayrılıyor mu?

Seksenler Adil Hoca diziden ayrılıyor mu?
Seksenler Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Trt 1 kanalının fenomen dizisi Seksenler'in Adil hocası başka bir projesi ile anlaşma imzaladı.

Seksenler dizisi hafta içi her gün Trt 1 kanalında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümde hayranlarını ekrana kilitlemeyi başaran Seksenler dizisiden kötü bir haber geldi. Fehmi karakterini canlandıran Rasim Öztekin ve Kemal Kuruçay'ın hayata veda etmelerinin ardından, dizide yaprak dökümü yaşanmıştı. Şimdi ise yepyeni bölümleri yayınlanmaya devam eden Seksenler için bir ayrılık iddiası daha ortaya atıldı. Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan Seksenler'den ayrılıyor mu?

Seksenler Adil Hoca diziden ayrılıyor mu?

Yeni sezonda Seksenler kadrosuna dahil olan Reha Özcan, yepyeni projeye imza attı. Dizide Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan'ın yeni projesi oldukça merak ediliyor. Dizide en sevilen karakterler arasında yer alan Adil Hoca için üzücü haber geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Üç Kız Kardeş isimli dizi ile anlaşma imzalayan Reha Özcan, hayranları bir hayli endişeli. Yeni başlayacak olan dizide İclal Aydının canlandıracağı Nesrin karakterinin eşi olarak yer alması beklenen Reha Özcan'ın Seksenler kadrosundan ayrılıp ayrılmayacağı ise belli değil.

Başarılı oyuncu Reha Özcan Seksenler dizisinden ayrılırsa yerine hangi ismin dahil olacağı ise merak konusu oldu.

Seksenler oyuncu kadrosu

Başrollerinde Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga ve İlker Ayrık'ın yer aldığı Trt 1 dizisi Seksenler oyuncu kadrosunda Berat Yenilmez, Onur Dilber, Tolunay Donat, Oman Büyükercan, Eray Yasin Işık, Haci Ali Konuk, Betül Berk Baydemir, Yasin Kaya, Ceyhun Fersoy, Mehmet Elmas, Begüm Öner, Hakan Bulut, Necmi Yapıcı, Aşkın Şenol, Faruk Sofuoğlu gibi oldukça başarılı isimler almaktadır.

Reha Özcan kimdir?

5 Temmuz 1965 yılında dünyaya gelen Reha Özcan, Bingöl doğumludur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlayan Reha Özcan, daha çok tiyatro ile yakından ilgilenmiştir.

Reha Özcan rol aldığı bazı diziler

Naciye'yi Kim Sevmez

Üsküdar'a Giderken

Suskunlar

Ölü ya da Diri

Muhteşem Yüzyıl

Unutursam Fısılda

Tepenin Ardı

Karadayı

Buna Değer

Çare-sizlik

Fatih

Öyle ya da Böyle

Sen Benim Herşeyimsin

Bizim Hikaye

Mucize Doktor

Seksenler

Üç Kız Kardeş

18-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar