Gelinim Mutfakta'nın kalıcı sunucusu belli oldu! Tugay Başyayla kimdir?

Gelinim Mutfakta'nın kalıcı sunucusu belli oldu! Tugay Başyayla kimdir?
Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu belli oldu. Tugay Başyayla kalıcı olarak Gelinim Mutfakta sunucusu olacak.

Ekranların en gözde programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta, yeni sunucusu belli oldu. Dört gelin ve dört kayınvalidenin yarıştığı programda heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. 5 altın bilezik ve 5 altın çeyrek için yarışan gelinlerin eğleneceli yarışması. Ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın'ın Gelinim Mutfakta programından ayrılmasının ardından haftalık olarak sunucular değişmekteydi. Bir çok ünlü ismin sunucu olarak yer aldığı programın kalıcı sunucusu belli oldu. İşte ayrıntılar.

Gelinim Mutfakta'nın kalıcı sunucusu belli oldu!

Faih Ürek'in eşsiz sunumu ile 2018 yılında ekranlara merhaba diyen Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün 13:00'da yayınlanmaya devam ediyor. 2020'ye dek fatih Ürek'in sunduğu programa daha sonra Onur Büyüktopçu eşlik etmiş, 2021'de veda etmişti. Ardından Seda Sayan Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlamıştı. Yeni sezonda ise ünlü şarkıcı Demet Akalın programın sunucusu olarak yer almıştı. Ancak program yapımcısının anlaşma saatlerine sadık kalmadığı gerekçesi ile programdan ayrılma kararı alan Demet Akalın herkesi çok üzmüştü. Ardında haftalık olarak ünlü isimler ile anlaşma yapan programın nihayet kalıcı sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu ünlü türkücü Tugay Başyayla olacak. Peki Tugay Başyayla kimdir?

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 13.00'da Kanal D ekranlarında sizlerle!

Tugay Başyayla kimdir?

1977 yılında dünyaya gelen Tugay Başyayla, Zonguldak doğumludur. Eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümü'nde tamamlayan Tugay Başyayla, daha sonra müzik ile ilgilenmeye başlamıştır.İlk albümünü 2000 yılında çıkaran Tugay Başyayla, Nazlıcan albümü ile ün kazanmıştır. Bir çok konserde yer alan Tugay Başyayla, 2008 yılında Kral Tv Müzik tarafından, En İyi Türk Halk Müziği sanatçısı ödülüne layık görülmüştür. 2009 yılında Trt - İnt kanalında Sıla Türküleri adlı programı sunmaya başlamıştır. 2008 ile 2009 yılları arasında Türkü Şiir Türkiye programını sunmaya başlayan ünlü isim, 2015 yılında Lezzet Yolcuğu programların sunmuştur. Günümüzde ise Lezzet Yolculuğu ve Gelinim Mutfakta programlarında sunuculuk yapmaya devam etmektedir.

Albümleri; 

Nazlıcan, Ben Patlarsam Eğer, Öz, Yediveren, Saçlarını Taramışsın, Sisteki Sesler, Yedi

11-12-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar