Usta oyuncu Altan Gördüm'ün yeni projesi belli oldu

Usta oyuncu Altan Gördüm'ün yeni projesi belli oldu
Ekranların sevilen isimlerinden usta oyuncu Altan Gördüm seyirciyle buluşuyor. Altan Gördüm'ün yeni projesi belli oldu. Altan Gördüm hangi diziyle anlaştı?

Televizyon ekranları bir yandan yeni dizilerle renklenirken diğer yandan uzun soluklu dizileriyle iddialı bölümler yayınlamaya devam ediyor. Atv'nin fenomenleşen dizisi Bir Zamanlar Çukurova da bu dizilerden biri. Bir Zamanlar Çukurova 4. Sezonu ile ekrana gelmeye devam ederken usta bir oyuncuyu daha kadrosuna ekledi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Altan Gördüm Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna dahil oldu. Oyuncu kadrosunda büyük değişikliklerin olduğu Bir Zamanlar Çukurova usta tiyatro sanatçısı Altan Gördüm'le dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek.

Usta oyuncu Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna katıldı

Tim&B tarafından Atv için hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova 4. sezon da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Atv'de perşembe akşamları yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler yaşanmıştı. Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda kadrosuna usta oyuncu Altan Gördüm'ü de dahil etti. Bir Zamanlar Çukurova 9 Aralık'ta 116. Bölümüyle ekrana gelmişti. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan, Erkan Bektaş, Bülent Polat, İlayda Çevik, Serpil Tamur, Sibel Taşçıoğlu'nun oyuncu kadrosunda olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisine Altan Gördüm de katıldı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan kim ayrılacak?

Ekranların en çok izlenen dönem dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova iddialı bir şekilde ekran yolculuğunu sürdürüyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Züleyha'nın hastanedeki durumu yürekleri ağza getirirken dizide neler olacağı da oldukça merak ediliyor. Ayfer Tunç tarafından yazılan Bir Zamanlar Çukurova senaryosu seyirciden tam not alıyor. Ünlü yönetmen Murat Saraçoğlu ise Bir Zamanlar Çukurova'nın yönetmen koltuğunda oturan isim. Altan Gördüm ise diziye sürpriz bir karakterle dahil olacak. Züleyha'nın can çekiştiği 117. Bölüm fragmanı ise dikkatleri bir kez daha diziye çevirdi. Ayrılıkların yaşanacağı şeklinde iddiaların olduğu Bir Zamanlar Çukurova'dan kim ayrılacak? Altan Gördüm Bir Zamanlar Çukurova'da hangi karakteri canlandıracak? Merak edilen soruların cevabı Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde verilecek. Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu yeni bölümlerle karşınızda olacak…

11-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar