Gelsin Hayat Bildiği Gibi 26. bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 26. bölüm izle
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 26. bölümde Songül ve Sadi, Servet’in köşkünde kapana kısılır. Yılan ekibi Sadi ve Songül ‘e yetişmek için yola çıkmıştır

Show TV ‘nin ilgiyle takip edilen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ 26. bölümüyle  Cuma akşamı saat 20.00 ‘de  ekranda olacak. Senaryosu ve proje tasarımı Gani Müjde ‘ye ait olan  dizinin yapımcısı BKM ‘dir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 26. bölüm izle

Songül ve Sadi, Servet’in köşkünde kapana kısılır. Yılan ekibi Sadi ve Songül ‘e yetişmek için yola çıkmıştır. Köşkte çatışmalar başlari silah sesleri yükselir. Bu esnada silahları olmayan Sadi ve Songül ne yapacakları konusunda plan yaparlar. Songül, ailesinin katilinden öcünü alabilecek midir? Gizem değişniştir ve bu haliyle eski mahallesine geri döner. Mert mapustan çıkmıştır. Karşılaştığı Gizem ‘e tavrı çok sert olur. Mert ve Gizem ‘in aralarındaki bağ iyice incelir. Gizem ‘den aldığı bir armağan Araz ‘ı umutlandırır. Mert, Kıvanç ‘ın düşmanları olduğunu öğrenmiştir. Ablasına zarar vermemesi için Kıvanç ‘ın karşısında durur. Kıvanç ‘ın tavırlarındaki değişiklik daha belirgin hale gelmeye başlamıştır. Yaşadıklarının geride kaldığını düşünen Sadi Songül ‘den bir telefon alır ve kendini hiç bilmedği bir adreste bulur. Yaşadığı zorluklardan sonra Melek’e sadece arkadaşları değil Sadi de sahip çıkar. Melek, Celal ‘in ödüğünü zannetmektedir. Celal ‘in ölmeyip hayatta olduğunu öğrendiğinde de yanında artık Sadi Payaslı vardır.

İki fragman yayınlandı

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez ‘in oturduğu dizinin 26. bölümüyle ilgili iki fragman yayınlandı. Fragmanda Sadi ‘nin, Celal ‘den hesap sorduğu gergin anlar ön plandadır.Kıvanç çok öfkeli bir durumda olduğu gözleniyor. Sadi ve Songül ‘ün sürpriz bir şekilde yakınlaşmanın yaşandığı romantik  akşam nasıl sonlanacak acaba?

Gelsin Haya Bildiği Gibi oyuncu kadrosu, kim kimdir?

Ertan Saban - Sadi Payaslı

Özge Özberk - Derya

Devrim Özkan - Songül

Nilsu Berfin Aktaş - Gizem

Özgü Delikanlı - Mert

Mustafa Açılan - Araz

Ayşe Kırca - Yeliz

Onur Özer - Zülfikar

Sanem Babi - Aylin

Rojbin Erden - Melek

Ali Berge - Can

Melisa Bostancıoğlu - Sevda

Furkan Murat Uğur - Bora

Sercan Gülbahar - Yaver

Yeşim Çelebi - Sanem

Deniz Sarıkaş - Ozan

Murat Göçmez - Vural

19-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar