Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final tarihi belli oldu

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final tarihi belli oldu
Herkes 2. şansı hak eder, mattosuyla dizi severlerle buluşan BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi geçen yaz sezonu başlamıştı. Mafya dizisi için final kararı verildi. 

Show Tv’nin perşembe akşamlalı ekrana getirdiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final tarihi belli oldu. BKM imzalı mafya ve gençlik dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi  planlanandan daha uzun bir süre yayında kaldı ancak önümüzeki ay ekran yolculuğunu sonlandıracak. Dizi severler merak ediyor, “Herkes 2. Şansı hak eder” sloganıyla izleyiciyile buluşan Gelsin Hayat Bildiğii Gibi dizisinin son bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu haberimizde. Şimdi detaylar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final tarihi belli oldu

Herkes 2. şansı hak eder, mattosuyla dizi severlerle buluşan BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi geçen yaz sezonu başlamıştı. Sadece yaz sezonunda ekrana gelmesi planlanan ancak gördüğü işlgiden dolayı kış sezonunda da yayınlanmaya devam eden dizi için final kararı verildi. 


41. kere maşallah diyecek

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi , geçen yaz sezonundan ayakta kalan tek dizi olmayı başardı. Bir maft-ya ve gençlik dizisi olarak Show Tv'de izleyiciyle buluşan dizi 41. bölümüyle ekranlara veda edecek. Adeta 41 kere maşallah dedritecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi diğer diziler gibi bayram arası vermeyecek. Ertan Saban'ın hayat verdiği Sadi Payaslı karakterinin fenomen hale geldiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 25 Mayıs Perşembe akşamı 41. ve son bölümüyle ekranlara veda edecek. "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de Show TV'de!

oyuncu kadrosu usta isimlerden oluşuyor

Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı mafya ve gençlik dizisinde usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekler görev yapıyor. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan,Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez'in rol aldığı ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ her perşembe akşamı saat 20.00’de Show Tv’de izleyicisiyle buluşuyor.  

Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu nedir?

Kirli bir geçmişe sahip olan Sadi Payaslı yeni bir hayata başlamaya karar veriri ve öğretmen olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlar. Okulda karşılaştığı beş genç ile ilgilenmeye karar veren Sadi ve öğrenciler için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Islahevinden şartlı tahliye ile çıkan Mert, Zülfikar, Can, Melek ve Aylin adlı gençler, kendilerine verilen ikinci şansı değerlendirmek için Karabayır Lisesi’nde Sadi Payaslı’nın rehberliğine verilir.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar