Gençliğim Eyvah 16. Bölüm izle

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm izle
Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Gençliğim Eyvah bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Gençliğim Eyvah 16. Bölüm izle!

Yaz döneminde yayına başlayan dizilerden olan Gençliğim Eyvah bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Atv'de pazartesi akşamları yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi yine eğlenceli bir bölümle geliyor. Urfalı ve Adanalı iki kebapçı aile arasında yaşananların esprili bir dille anlatıldığı Gençliğim Eyvah 16. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gençliğim Eyvah son bölüm canlı izle

Usta oyuncularla genç oyuncuları bir araya getiren Gençliğim Eyvah dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken diziler arasına yerini almıştı. Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca'nın aile büyükleri olarak dizide rol aldığı Gençliğim Eyvah'ta Asmalı ve Bozdoğan ailelerinin çekişmeleri ve sırları komik bir anlatımla ele alınıyor. Usta oyucuların canlandırdığı Afir ve Zekeriya karakterleri ise yine çok güldürecek. Esrarengiz bir takibin sürdürüldüğü Gençliğim Eyvah son bölüm bu akşam Atv'de.

Gençliğim Eyvah final mi yapacak?

Süreç Film tarafından projelendirilen Gençliğim Eyvah dizisi İstanbul Beykoz Ayakkabı Fabrikası film platosunda çekiliyor. Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca gibi usta oyuncuların yanı sıra Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, Beyti Engin, Ecem Atalay gibi oyuncular oldukça renkli karakterleri canlandırıyor. Gençliğim Eyvah dizisi hakkında şok bir karar alındığı ise gelen haberler arasında. Yeni bölümü bu akşam yayınlanacak Gençliğim Eyvah dizisinin önümüzdeki hafta yani 17. Bölümle final yapacağı iddia edildi.

Gençliğim Eyvah 16. Bölümde neler olacak?

Final yapacağı söylentileri yaşanan Gençliğim Eyvah için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gençliğim Eyvah 16. Bölüm bu akşam Atv ekranlarında olacak. Ekranların renkli dizilerinden biri olan Gençliğim Eyvah son bölümde Arif ve Zekeriya'nın yeni hedefi eşlerinin kendilerinden sakladığı sırrı öğremek olacak. Dedektifliğe soyunan ikili çok eğlendirirken Ahmet ve Çağla için zor kararlar alma zamanı. Hacer ve Nuriye'nın sırrı ne? Zola ve Azra başbaşa kalma çabasını kazanacak mı? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'da Gençliğim Eyvah 16. Bölüm'de. Gençliğim Eyvah 16. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın!

28-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar