Gençliğim Eyvah 17. Bölüm izle (Final)

Gençliğim Eyvah 17. Bölüm izle (Final)
Ekranların komedi dizilerinden biri olan Gençliğim Eyvah bu akşam son bölümüyle ekranda. Gençliğim Eyvah final bölümü için bağlantıyı kullanın! Gençliğim Eyvah 17. Bölüm izle!

Yaz döneminde yayına başlayan ve 17 bölüm yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi bu akşam final bölümüyle son kez ekranda olacak. Sevilen dizi Gençliğim Eyvah, reyting kurbanı olunca dizi final yapma kararı almıştı. Usta oyuncuların başrollerde olduğu Gençliğim Eyvah dizisi final bölümüyle de çok eğlendirecek. Gençliğim Eyvah 17. Bölüm izle (Final) için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gençliğim Eyvah final bölümü izle!

Süreç Film imzalı yaz sezonunda başlayan ve yeni sezonda da devam eden Gençliğim Eyvah dizisi yeni dizilerin başlaması ile reyting sıralamasında gerilere düştü. Yeni sezonda birçok iddialı dizinin yayına başlaması tüm dengeleri değiştirirken reyting kurbanı olan diziler ise bir bir veda etmeye başladı. Ekranlara veda etme kararı alınan projelerden biri de Gençliğim Eyvah oldu. Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt'un başrollerde olduğu dizi bu akşam yayınlanan 17. Bölümü ile final yapacak. Gençliğim Eyvah son bölüm canlı izle!

Gençliğim Eyvah son bölüm canlı izle!

Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt'un canlandırdığı Arif ve Zekeriya karakteriyle çok sevilen Gençliğim Eyvah dizisi son dönemde yayınlanan renkli dizilerden biriydi. Yeni sezonda diğer dizilerin gerisine düşen Gençliğim Eyvah 17. Bölümde final yapıyor. Atv ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümü ise oldukça renkli. Arif ve Zekeriya'nın oyunları eşlerini kızdırınca final bölümünde iki kebapçı aile babası eşlerini tatile götürmeye karar veriyor. Gençliğim Eyvah 5 Ekim pazartesi (bugün) final bölümüyle ekranda. Gençliğim Eyvah 17. Bölüm izle!

Gençliğim Eyvah final bölümünde neler oluyor?

Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Ulviye Karaca, Cengiz Bozkurt, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuların yer aldığı Gençliğim Eyvah dizisinin finali de oldukça eğlenceli. Eşlerinin gönlünü yapmaya çalışan Arif ve Zekeriya onları tatile götürme kararı alır. Fakat Hacer ve Nuriye'nin de şartları vardır. Tatil için Bodrum'u seçen Hacer ve Nuriye'ye isteseler de itiraz edemeyecek olan ikili mecburen Bodrum'a tatile gider. Orada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Tatile gidenler de geride dükkanlarda kalanlarda farklı maceralara dalıyor. Gençliğim Eyvah final bölümü oldukça eğlenceli. Gençliğim Eyvah 17. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

05-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar