Gençliğim Eyvah 5. Bölüm izle!

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm izle!
Atv ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah 5. Bölümünde komedi tavan yapıyor. Ahmet'in evinde kalan erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca onlar için hayat zorlaşıyor.

Bir yaz komedisi olarak Atv ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Gençliğim Eyvah 5. Bölüm bu akşam ekrana geliyor. Aile Komedisi olarak izleyenleri ekran başına toplayan Gençliğim Eyvah 5. Bölümde Ahmet'in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılıyor. Başlarına gelmedik kalmayan erkekler bu handikapı nasıl atlatacaklar? Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen komik hikayeleri anlatan Gençliğim Eyvah konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Gençliği Eyvah 5. Bölüm izle!

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca gibi ünlü oyuncuları bir karede buluşturan Gençliğim Eyvah dizisi 5. Bölümüyle yine izleyicisini kahkahaya boğacak. Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği dizide Ahmet’in evinde kalan erkekler evin hanımı Hacer tarafından sokağa atılıyor. Vahşi ortama uyum sağlamaya çalışan Zekeriya ve Arif bu zor durumla nasıl başa çıkacaklar? Hacer ve Nuriye arasındaki gerilim kimin işini çıkmaza sokacak? Kaynanası ile bir türlü geçinemeyen Suzan’ın son hamlesi Veysi’yi daha da perişan ederken Ahmet’in yaptığı hamle Zola ile arasındaki gerginliği su yüzüne çıkarıyor. İki düşman kebapçıyı karşı karşıya getiren Gençliğim Eyvah 5. Yeni bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında.

Yeni mekan: Sokaklar ve vahşi yaşam!

Ahmet'in evinde kalan tüm erkekler evin hanımı Hacer tarafından sokağa atılınca her biri kalacak yer derdine düşer. Çare ararken başlarına türlü türlü gaileler açılan erkekler bakalım Ahmet’in evine dönebilecekler mi? Arif, vahşi doğanın kurallarıyla hareket ederken komik durumlara düşerken Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışsa da başarılı olamaz. Kaynanası Nuriye ile geçinemeyen Suzan, Veysi’yi de perişan eder. Annesi ve Suzan arasında kalan Veysi hem kendisini hem de Suzan’ı zor duruma sokar. Hacer ve Nuriye'nin karşılıklı rekabeti aile içi rekabeti kızıştırırken arayı düzeltmek yine Zekeriya ve Arif’e düşmüştür. Onların çabasıyla aile içi ilişkiler iyice çıkmaza girer. Diğer yandan Zola ile Azra arasındaki durumu fark eden Ahmet’in yapacağı hamle Zola ile arasındaki gerginliğin su yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz’ın oturduğu Gençliğim Eyvah 5. Son bölümü 13 Temmuz Pazartesi akşamı Atv'de... Keyifli seyirler.

Gençliğim Eyvah konusu nedir?

Gençliğim Eyvah adından anlaşılacağı üzere bir hesaplaşma dizisi. Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesini anlatacak diziyi iki usta kalem, Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter yazıyor.

Gençliğim Êyvah oyuncuları kimler?

Pazartesi akşamları Atv’de ekrana gelen Gençliğim Eyvah dizsinde Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen başrolleri paylaşıyor. Bu sevimli ikiliye Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin eşlik ediyor.

13-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar