Gerçeğin Peşinde Sunucusu İnci Ertuğrul’un Yerine Kim Sunucu Oldu?

Gerçeğin Peşinde Sunucusu İnci Ertuğrul’un Yerine Kim Sunucu Oldu?
Star Tv’nin başarılı gündüz programı Gerçeğin peşinde de flaş bir sunucu değişikliği yaşandı. Programın sunucusu İnci Ertuğrul’un yerine Serap Paköz getirildi. İşte detaylar!

Bazı programlar vardır programı sunan kişinin adıyla anılır ve o isimler büyürler. Star Tv’de ekrana gelen ve yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği hafta içi her gün yayınlanan Gerçeğin Peşinde de bu tür programlardan biri. Gerçeğin Peşinde ünlü televizyoncu İnci Ertuğrul’un sunuculuğunda Star Tv’de gündüz kuşağında seyirci tarafından heyecanla ve ilgiyle takip edilen programlardan biri olarak dikkat çekiyor. Program yaşanmış çarpıcı hikayeleri ele alıyor ve faili meçhul olayları aydınlatmaya çalışıyor. Seyircinin merakla ve heyecanla takip ettiği Gerçeğin Peşinde Programında flaş bir değişiklik yaşandı. Bloom Medya’nın kararıyla programın sunuculuğunu üstlenen ünlü ve başarılı televizyoncu İnci Ertuğrul’un yerine yine başarılı ve seyircinin çok yakından tanıdığı bir başka ünlü sunucu getirildi. İşte detaylar!

İnci Ertuğrul Gitti Serap Paköz Geldi!

Star Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve yaşanmış olayları ve bu olayların arka yüzünde yaşananları anlatan ve faili meçhul kalmış olayları tanıklar, olaya karışanlar ve delillerden yola çıkarak aydınlatmaya çalışan realit show türündeki Gerçeğin peşinde Programında flaş bir değişiklik yaşandı. Programın sunuculuğunu yapan ünlü ve başarılı televizyoncu İnci Ertuğrul’un yerine program sunuculuğuna yine ünlü ve başarılı bir başka televizyoncu olan Serap Paköz getirildi. Bu değişiklik yeni yayın döneminde İnci Ertuğrul’a alışmış olan programın seyircisini nasıl etkileyecek bekleyip göreceğiz. Yine Serap Paköz’ün sunuculunu üstlendiği Gerçeğin peşinde Programında adli tıp uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey’de uzmanlıklarıyla alakalı bilgi vermek i.in bulunuyorlar.

Serap Paköz Kimdir?

Ekranların başarılı ve sevilen sunucularından Serap Paköz 15 Haziran 1965 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Çukurava Üniversitesi İdari Bilimler fakültesinde eğitim almış ve aynı zamanda bu dönemde TRT’nin spikerlik sınavını kazanarak Spiker olarak televizyonculuğa başlamıştır. Paköz 1997 yılında TRT’den Kanal D’ye geçmiş ve özel televizyon kanallarındaki serüvenine başlamıştır. Pek çok özel kanalda yine pek çok programın sunuculuğunu yapan ve seyirci tarafından sevilen Serap Paköz önümüzdeki yayın döneminde Star Tv’de ekrana gelecek olan gerçeğin peşinde adlı programın sunuculuğunu yapacaktır. Ünlü isim şu ana kadar birçok programa imza atmıştır. Bu programlardan bunlardan bazıları şunlardır.

-          Sabah Haberleri

-          Kadının Sesi

-          Sizin Sesiniz

-          Biz Bize

-          Suç ve Ceza

-          Yeniden Başlayalım

-          Yeni Bir Umut

-          Gerçeğin Peşinde

28-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar