İşte oyuncu Gizem Karaca'nın hayalindeki rolü!

İşte oyuncu Gizem Karaca'nın hayalindeki rolü!
Ünlü oyuncu Gizem Karaca hayalindeki rolünü açıkladı. Mag Haziran sayısına röportaj veren Gizem Karaca'dan çarpıcı açıklamalar

TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Evdokya karakterine hayat veren güzel oyuncu Gizem Karaca, hayalindeki rolü açıkladı. Mag Haziran sayısına konuk olan Gizem Karaca tüm merak edilenleri açıkladı. İşte detaylar.

İşte oyuncu Gizem Karaca'nın hayalindeki rolü!

2011 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Gizem Karaca Mag Haziran sayısında tüm erak edilenleri açıkladı. Oyunculuk serüveni ile ilgili tüm detaylara değinen güzel oyuncu hayalindeki rolü ile ilgili 'Hafif dengesizlikleri olan, biraz hırçın, o gıcık olduğumuz ama vazgeçemediğimiz insanlar vardır ya hayatımızda, öyle birini canlandırmak isterim' sözlerini kullandı.

Oyunculuk hayatı ile ilgili açıklamalara devam eden Gizem Karaca, 'Bu süreç ve bu yolculuk benim için çok kıymetli. Her proje bir yolculuk diye düşünüyorum. Bu süreçte beraber yola çıktığınız ve o yolu beraber yürüdüğünüz insanlar oluyor. Aynı amaç için bir araya geliniyor ve sonra ayrılınıyor; ama o yolu değerli kılan, birbirinize kattıklarınız oluyor günün sonunda. Çok değerli sanatçılarla ve ustalarla çalışma fırsatım oldu ve her projede, her canlandırdığım karakterde hayatıma katacak özel şeyler oldu. Bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.' dedi.
'Dijital platformların artması beni çok heyecanlandırıyor. TV ve sinema dışında, dışarıda bekleyen bir sürü senaryo, bir sürü hikaye var ve artık daha geniş bir alan olması çok heyecan verici gerçekten. Bu konuda sabırlı bir bekleyiş içindeyim. En içime sinen, en benim ve bana değer katacak projede yer almak isterim' diyen oyuncu röportajına devam etti.

Gizem Karaca kimdir?

7 Eylül 1992 yılında dünyaya gelen Gizem Karaca, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlayan Gizem Karaca, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasında 2. olarak seçilmiştir. Gelen dizi tekliflerini değerlendiren Gizem Karaca 2012 yılında Show tv kanalında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Birbirinden başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol alan Gizem Karaca, günümüzde ise Trt 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol almaktadır.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar