Burak Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na gönderme yaptı!

Burak Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na gönderme yaptı!
Burak Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na gönderme yaptı! Burak Murat Yağcı, sosyal medya paylaşımı olay oldu. İşte o paylaşım.

Burak Murat Yağcı'dan sosyal medyada eski sevgilisine gönderme. Burak Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na gönderme yaptı. Burak Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı ayrıldı mı? Nisa Bölükbaşı kimdir? Burak Murat Yağcı kimdir? Burak Murat Yağcı rol adlığı diziler.

Burak Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na gönderme yaptı!

Eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile ilgili gönderme yapan Burak Murat Yağcı sosyal medyada olay oldu. Ünlü isim Burak Murat Yağcı, instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafın altına 'Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir' notunu düştü. Eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile ilgili söylediği düşünülen sözler oldukça dikkat çekti.

Ünlü isim Burak Murat Yağcı, yazdığı kitabında, 'Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. 'Düzgün fizikli, dövmeli, ünlü biriyle akşam birlikte olacağım' diye düşünen kadınlara ders veriyorum. Yüzlerce kadına yaptım bunu" sözlerine yer vermişti. 

Nisa Bölükbaşı ise dün Instagram hesabında yaptığı paylaşımda 'Barış ile olan ilişkimizi, saygı sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum' sözlerini kullanmıştı. Ardından Burak Murat Yağcı'nın yaptığı paylaşım ise sosyal medyada olay oldu.

Burak Murat Yağcı kimdir?
21 Ocak 1991 yılında dünyaya gelen Burak Murat Yağcı, İzmir doğumludur. Spor ve modellik ile yakından ilgilenen Burak Murat Yağcı, ardından 2014 yılında ilk kez Kocamın Ailesi adlı dizi ile oyunculuğa adım atmıştır. 2015 yılında ise Kiralık Aşk dizisi ile ünlenen Burak Murat Yağcı, 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yarışma programı Survivor' a katılmış ve ikincilik ile bitirmiştir.

Nisa Bölükbaşı kimdir?
2 Temmuz 1998 yılında dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı, Prag doğumludur. Çok küçük yaşlardan itibaren yüzme, tenis, snowboard gibi bir çok aktivite ile iç içe olan Nisa Bölükbaşı, 2020 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmada Burak Murat Yağcı ile aralarında ilişki olduğu öne sürüldü. İkili her ne kadar inkar etse de daha sonra açıklamak zorunda kaldılar. Geçtiğimiz gün ise Nisa Bölükbaşı, sevgilisi Burak Murat Yağcı ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabında duyurdu.

18-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar