Sarp Akkaya Baba Oldu

Sarp Akkaya Baba Oldu
Dizi ve sinema dünyasının başarılı oyuncularından olan ünlü isim Sarp Akkaya ile eşi Sinem Yalçınkaya’nın Kaan adında bir erkek bebeleri dünyaya geldi.

Ünlüler dünyasında bu sene pek çok ünlü isim anne ya da baba oldu. Kimi ilk kez bu mutluluğu yaşarken kimi ikinci hatta üçüncü sefer bu heyecanı ve mutluluğu yaşıyor. Bu mutluluğu yaşayan ünlülerden biride bugünlerde baba olan ünlü ve başarılı oyuncu Sarp Akkaya oldu. 2017 yılında Sinem Yalçınkaya ile evlenen ünlü oyuncu Sarp Akkaya’nın ve eşi Sinem Yalçınkaya’nın bekledikleri bebekleri dünyaya geldi. Bu mutlu haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Sinem Yalçınkaya’nın ve dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun ise oldukça iyi olduğu öğrenildi. Yenidünyaya gelen bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenilirken bebeğin adı ise Kaan olarak konuldu. Sinem Yalçınkaya sosyal medya hesabından oğlunun küçük elinin fotoğrafını sevenleri ve takipçileriyle paylaştı.

Kaan Bebek Dünyaya Geldi

Türk dizi sinema filmlerinin aranılan usta oyuncularından Sarp Akkaya’nın ve eşi Sinem Yalçınkaya’nın bekledikleri bebekleri dünyaya geldi. Erkek çocuğu olan Sarp Akkaya ile Sinem Yalçınkaya’nın oldukça mutlu oldukları öğrenilirken dünyaya gelen bebeğe Kaan ismini verdikleri öğrenildi. Küçük Kaan bebeğin geçen hafta dünyaya geldiği öğrenilirken ilk kez anne olma heyecanını ve sevincini yaşayan Sinem Yalçınkaya bebeğinin elinin fotoğrafını sosyal medyasından sevenleriyle paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı notta Sinem Yalçınkaya “10/05/2021” ifadelerini kullandı. Bu mesaja ünlüler dünyasından pek çok isim tebrik mesajı gönderdi. Çifti tebrik eden Kaya Akkaya, Burçin Terzioğlu, Bengü, Merve Özbey gibi isimler bu ünlü isimlerden sadece bazıları. Biz de yeni anne ve baba olan ünlü oyuncu Sarp Akkaya ile eşi Sinem Yalçınkaya’yı tebrik ediyor ve küçük Kaan bebeğe de hoş geldin diyor ve nice huzurlu ve mutlu ömürler diliyoruz.

Sarp Akkaya Kimdir?

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncularından olan ünlü oyuncu Sarp Akkaya 13Mayıs 1980yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ablası ve ikiz kardeşi Kaya’da kendisi gibi oyuncudur. Sarp Akkaya ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu son olarak halen Show Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi günleri ekrana gelen Çukur adlı dizide rol almaktadır.

17-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar