Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Gizli Saklı Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri
Fox TV nin yaz ayları için çekilecek iddialı yapımlarından olması beklenen ‘Gizli Saklı’ dizisinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Gizli Aşk oyuncuları kimler ve karakterleri ne?

Kanallar yaz aylarına ve yeni sezona yepyeni diziler ile bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Fox TV ekranları da onlardan biri olmaya aday, Fox TV yayınlanacak tam tamına 6 yeni dizi ile geliyor. Bunlardan biri de yapımcılığını No:9 Productions’un, yönetmenliğini ve senaristliğini Şahin Altuğ’un yaptığı Gizli Saklı dizisi. İlk olarak Gizli Kalsın ismi ile duyurulan dizinin adı Gizli Aşk ile değiştirildi, Son olarak adı Gizli Saklı olarak dizi yayınlanma kararı aldı. Kanallarda yeni dizilerin yayınlanacak olması ile yeni dizlere olan merak ve ilgi artmaya başladı. Fox’da yeni başlayacak olan Gizli Saklı dizinin ekranlara geleceği açıklandığı andan itibaren dizinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılan diziler arasına girdi. Peki, Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? 

Gizli Saklı Oyuncuları Kimler? Dizideki Karakterleri Ne?

Geçtiğimiz yıl Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini paylaştığı Dolunay isimli televizyon dizisi projesi büyük bir başarı elde etmiş ve adından çok söz ettirmişti. Bu defa yeni dizi için hazırlıklarını yapan yapım şirketi No:9 Productions yaza Gizli Saklı dizisi ile girmeye hazırlanıyor.

 

Dizinin hazırlıklarına devam ettiği öğrenilirken yapım ile ilgili çalışmaların da son hızla sürdüğü öğrenildi. Dizinin başrolünde güçlü isimler yer alırken, Gizli Saklı adlı dizinin kadrosu da oldukça iddialı bulundu. Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal ise dizinin başrollerinde yer alacak. 

 

 Gizli Aşk Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Gizli Saklı dizisinin oyuncuları arasında; Halit Özgür Sarı, Sinem Ünsal, Şinasi Yurtsever, Şebnem Sönmez, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Ece Dizdar, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil gibi önemli isimler yer alıyor.


Halit Özgür Sarı – Pamir Levent

Sinem Ünsal – Nazlı

 Şebnem Sönmez – Aynur

 

Şinasi Yurtsever – Namık

Tardu Flordun – Tarık

Bülent Emrah Parlak – Talat

İdris Nebi Taşkan – Tufan

Ece Dizdar – Nehir

Selçuk Borak – Sadullah Komiser

Fulden Akyürek – Günday

Ersel Şibil – Ferdi

Namık’ı canlandıracak olan Şinasi Yurtsever Nazlı’nın dayısı rolünde yer alırken, Nazlı’nın annesini canlandıracak olan Şebnem Sönmez diğer başarılı oyuncular arasında bulunuyor. 

Sinem Ünsal, son olarak Mucize Doktor dizisi ile çok beğenilmişti ve son olarak Elbet Bir Gün dizisinde rol alan 29 yaşındaki güzel oyuncunun hayranları, yeni projesi ile ekranlara dönecek olmasına sevindi. Sinem Ünsal, yeni dizide Nazlı karakteri ile başrolde yer alacak.

Halit Özgür Sarı, Gizli Saklı’ın bir diğer başrolü oldu. Daha önce, Diriliş Ertuğrul ile büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, Kırmızı Oda, Kardeşlerim ve Hakan Muhafız’daki performansları ile dikkat çekmişti.

Gizli Saklı Dizisinin Konusu

Gelecek vaadeden diziler arasında görülen Gizli Saklı dizisi, konusu ile de dikkatleri çekmeyi başardı.

Dizinin konusunda İki sivil polisin hayatını ekranlara getiren dizi, macera dolu ve keyifli bir serüveni ekranlara getirecek.

Gizli Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekim yeri ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Gizli Saklı Dizisi Ne Zaman Başlayacak

Yaz dizisi olarak ekranlara gelecek olan dizinin çekimlerine Mayıs ayında başlaması beklenirken, Gizli Saklı dizisi Fox Tv ekranlarında 1. Bölümü ile Haziran ayında yayınlanmaya başlayacak.

28-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar