Yazlık Dizi ‘Gizli Saklı’nın Kadrosuna Bomba 2 İsim Dahil Oldu!

Yazlık Dizi ‘Gizli Saklı’nın Kadrosuna Bomba 2 İsim Dahil Oldu!
Hazırlıkları süren yaz dönemi dizilerinden ‘Gizli Saklı’ dizisinin cast çalışmaları devam ederken, komedi dizisinin kadrosuna 2 güçlü isim dahil oldu. İşte o bomba isimler…

Kanallar 2022 yazına bomba dizilerle gelmek için hazırlıklara başladı…  Sezonun sonuna gelinirken, yaz dizilerine olan merakta artıyor. Kanallar, cast çalışmalarını hızlandırdı, kadrolarına güçlü isimleri katmaya devam ediyorlar. Fox TV de yaz aylarında yayınlanacak olan komedi türündeki ‘Gizli Saklı’ dizisi, Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No9 Yapım imzası taşıyor. Şahin Altuğ’un yazıp yöneteceği dizinin başrollerinde Halit Özgür ve Sinem Ünsal yer alacak. Dizinin çekimleri mayıs ayında başlayacak. ‘Gizli Saklı’ dizisi merak ediliyor. dizinin konusu ne? Kadrosunda hangi isimler var? Haberimizde bunlara yer verirken, dizinin kadrosuna 2 güçlü isim daha dahil oldu. İşte diziye dahil olan 2 bomba isim…

 

 ‘Gizli Aşk’ Yaz Dizisine 2 Flaş İsim Dahil Oldu

Dizinin başrollerinde, kamera karşısına ilk kez 2016 yılında ‘Arkadaşlar İyidir’ isimli diziyle geçen, daha sonra Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk, Kızım, Elbet Birgün dizilerinde rol alan ve ‘Mucize Doktor’ dizisiyle adını kitlelere duyurmuş Sinem Ünsal ve partneri olan dizinin erkek başrol oyuncusu ise, ilk defa 2018 yılında ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisiyle ekran karşısına geçen daha sonra Kırmızı Oda, Geçen Yaz, Şampiyon, Hakan Muhafız gibi başarılı projelerde yer alan Halit Özgür Sarı yer alıyor.

 

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın başrollerinde oynayacağı ‘Gizli Saklı’ dizisine iki usta isim dahil oldu. Şebnem Sönmez ve Şinasi Yurtsever.

 

Dizinin oyuncu kadrosu;

Halit Özgür Sarı

Sinem Ünsal – Nazlı

Şebnem Sönmez – Aynur

Şinasi Yurtsever – Namık olarak netleşti.

Dizide Nazlı’nın (Sinem Ünsal) annesi Aynur’a usta oyuncu Şebnem Sönmez hayat verecek. Nazlı’nın dayısı Namık’ı ise sevilen oyuncu Şinasi Yurtsever canlandıracak.      

 

Şebnem Sönmez

Şebnem Sönmez, 5 Haziran 1968 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Şebnem Sönmez, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Lisedeyken, Pendik Gençlik Tiyatrosu’nda oyunculuğunu geliştiren oyuncu, ‘Kartal Sanat Tiyatrosu’, Taner Barlas, Mim Tiyatrosu, BKM, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda oynamıştır.

Çeşitli anaokulları, ilkokul ve liselerde, drama öğretmenliği ve 1985’te sınıf öğretmenliği yapan sanatçı 1991-1993’te kendi okulunda ‘Yaz Tiyatrosu’ adı altında bir ekip kurmuş ve bu çalışmalarını aralıksız sürdürmüştür. Kamera karşısına ilk kez 1993 yılında Yaz Evi adlı diziyle geçen oyuncumuz daha ilkin 7 Numara, Vizontele, Bergen, Avrupa Yakası, Elveda Rumeli, Çarpışma, Bir Demet Tiyatro, Aşk Tesadüfleri Sever gibi birçok başarılı projede yer almıştır.

 

Şinasi Yurtsever

Şinasi Yurtsever, 16 Temmuz 1973 tarihinde Erzincan’da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kamera karşısına ilk kere 1996 senesinde gösterilen Başka İstanbul Yok adlı diziyle geçen oyuncumuz bilhassa 1997 ile 2000 yılları aralığında gösterilen Ufak İbo adlı dizide canlandırdığı Selçuk karakteriyle tanınır hale gelmiştir. Daha ilkin Yılan Hikayesi, Düğün Dernek, Hadi İnşallah, Kardeş Payı, İşler Üçler benzer biçimde başarı göstermiş projeler de yer edinen oyuncumuz kamera karşısına son olarak 2022 senesinde gösterime giren ‘Kendinden Kaçak’ filmiyle geçmiştir.

 

 ‘Gizli Saklı’ Dizisinin Konusu

Başarılı oyuncu kadrosu ile ilgileri üzerine çeken yapım ‘Gizli Saklı’, şimdiden beklenilen diziler arasında yerini aldı. İki sivil polisin hayatını izleyici ile buluşturacak dizi, macera dolu ve keyifli bir serüveni ekranlara taşıyacak. Eğlenceli anları ekrana getirecek ‘Gizli Saklı’ dizisi konusu ile de gelecek vaadeden diziler arasına girmeyi şimdiden başardı. 

 

‘Gizli Saklı’ Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Gizli Saklı’ dizisinin çekimlerine Mayıs ayında başlanacak. Dizinin Haziran ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

10-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar