Gökçe Bahadır’ın Yeni Dizisi Ayrılık Çekimlere Başlıyor

Gökçe Bahadır’ın Yeni Dizisi Ayrılık Çekimlere Başlıyor
Başrolünde Gökçe Bahadır’ın rol aldığı The Split uyarlaması Ayrılık yeni yayın döneminde Fox Tv’de ekrana gelecek. Dizinin çekimleri 5 Ağustosta başlıyor.

Yeni Yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen dizilerden biri de Ayrılık adını taşıyor. Dizi MF Yapım tarafından hazırlanıyor ve yabancı bir dizi olan The Split adlı yapımdan uyarlanıyor. Yeni yayın döneminde kanalın en büyük kozlarından olması beklenen ve iddialı kadrosuyla da adından sıkça söz ettirmeye başlayan Ayrılık adlı dizinin hazırlık çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yapım şirketi MF Yapım oyuncu castını tamamlamak üzere ve diğer hazırlıklarda da sona gelindi. Dizinin Eylül yayın dönemine yetiştirilmesi için hazırlıklar hızlandırılırken dizinin çekim takvimi de yavaş yavaş şekilleniyor. Başrolünde Gökçe Bahadır’ın rol alacağı Ayrılık dizisinin 5 Ağustos tarihinde sete çıkacağı ve çekimlere başlayacağı açıklandı.

Ayrılık Çekime Başlıyor

The Split adlı diziden ülkemize uyarlanacak olan ve MF Yapım imzası taşıyan Ayrılık hazırlıklarda sona geldi ve çekim takvimini belirledi. 5 Ağustos tarihinde sete çıkması beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken diziyi Seda Çalışır ile Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Yiğit Kirazcı, Sarp Akaya, Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü’nün rol alacağı dizi şimdiden heyecanla beklenilen yapımlar arasında. Hazırlıkların bitme noktasına geldiği dizinin 5 Ağustos’ta sete çıkacağı ve ilk bölümün çekimlerine başlayacağı açıklanırken dizinin Eylül ayında seyirciyle buluşması bekleniyor. Kanalın iddialı yapımları arasında gösterilen ve rakiplerine karşı büyük kozlarından olacak dizinin orjinali yayınlandığı ülkede oldukça ilgi görmüş ve sevilmişti.

Ayrılık (He Split) Konusu Ne

Fox Tv’ye MF Yapım tarafından uyarlanacak olan ve orjnali The Split adını taşıyan dizi yeni yayın döneminde Fox Tv’de Ayrılık adıyla yayınlanacak. Dizi birbiriyle rekabet halinde olan ve hayat mücadelesi içinde yer alan ve aynı zamanda hayata farklı açılardan bakan boşanma davası avukatı üç kız kardeşin hikayesini ele alıyor. Bu üç kız kardeş hayatla mücadele ederken aynı zamanda birbirleriyle de rekabet halindedirler. Günün birinde bu üç kız kardeşin yıllardır kayıp olan babaları çıkar gelir ve bu noktadan sonra hikaye tamamen değişir. The Split uyarlaması Ayrılık yeni yayın dönemimde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

 

29-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar