Gökhan Özoğuz'dan Tunceli Belediye Başkanı’na tebrik mesajı!

Gökhan Özoğuz'dan Tunceli Belediye Başkanı’na tebrik mesajı!
Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, 31 Mart seçimlerinde Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu'na tebrik mesajı yolladı.

 Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı. 11 dev adam şarkısıyla hepimizin gönlünde taht kuran Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da seçimleri takip edenler arsındaydı. Sonuçların belli olmasıyla sosyal medya hesabından Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu'nu tebrik mesajı attı. Gökhan Özoğuz mesajında ne dedi? Şimdi detaylar.

Gökhan Özoğuz'dan Tunceli Belediye Başkanı’na tebrik mesajı!

Athena Gökhan olarak tanınan Gökhan Özoğuz seçim akşamı sosyal medyadan yapığı paylaşımla gündem oldu. Athena Gökhan, daha önce ilgiyle takip ettiğini söylediği Fatih Mehmet Maçoğlu’nun Tunceli Belediye Başkanı seçilmesi üzerine bir tebrik mesajı yayınladı. Geçtiğimiz dönem Ovacık Belediye Başkanı olarak dikkatleri üzerine çeken ve bu seçimde de TKP'den seçime girerek Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Maçoğlu'nu Twitter'dan yayınladığı mesajla tebrik etti.

"Çok sağlam bir örneksiniz"

Seçim öncesi yaptığı açıklamayla Maçoğlu'na olan desteğini açıklayan Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yayınladığı tebrik mesajıyla Ovacık halkının sevgilisi olan Maçoğlu'nun iyi bir örnek olduğuna değindi. Athena Gökhan yayınladığı mesajda "Tebrikler Fatih Mehmet Maçoğlu. Belediyecilik yaklaşımınızla çok sağlam bir örneksiniz. Hizmetlerinizin çoğalarak devamını dileriz." ifadelerini kullandı.

Ovacık Belediye Başkanı olarak yaptığı belediyecilik hizmetleriyle medyada haber olan Fatih maçoğlu, partisi tarafından Tunceli Belediye Başkanlığı için aday gösterilmişti. En yakın rakibine 800 oy fark atarak Tunceli Belediye Başkanı seçilen Maçoğlu aynı zamanda partisi TKP’nin bir ilde belediye başkanı seçilen tek isim oldu. Başkan seçildiği kesinleşince seçim bürosuna gelerek vatandaşlarla buluştu. Çiçeği burnunda Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, seçim bürosunun önünde biriken vatandaşlara şöyle konuştu. “Bütün dostlara çağrımız, hiç ötekileştirmeden birlikte yönetebiliriz, birlikte iş yapabiliriz, birlikte Dersim'i Türkiye'de model yapabiliriz. 3 aya yakındır Dersim'de birlikte kapı kapı gezdik, yağmur, kar demeden bu sokaklarda epey mücadele edip ter döktük. Dersim halkı kapılarını, sofrasını bize açtı ve bugün saat 19.00'da halkın iradesi ortaya çıktı. Dersim halkı kendisine oy verdi."
Konuşmasına devam eden Fatih Maçoğlu, şehirde halk ile kararlar alacaklarını vurgulayarak, "Sözümüzün arkasındayız, bu topraklarda, bu şehirde birlikte karar alacağız, Söylediklerimizin hepsini yapacağız, şeffaf olacağız, halkımıza yalan söylemeyeceğiz, adamcılık yapmayacağız, aşiretçilik yapmayacağız." diye konuştu.

Fatih Mehmet Maçoğlu Kimdir?

Fatih Mehmet Maçoğlu, 1968 Tunceli Ovacık doğumlu. Bingöl Sağlık Meslek Lisesi mezunu Maçoğlu, sağlık memuru olarak görev yaptı. Maçoğlu, bir önceki seçimler olan 2014 yılındaki yerel seçimlerde Ovacık Belediye Başkanı seçilmişti. Maçoğlu, ilçedeki arazilere nohut, fasulye ve patates ektirmiş, elde edilen geliri dar gelirli aileler ve öğrencilere burs olarak dağıtmıştı. Maçoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

01-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar