Gonca Vuslateri'den Sürpriz Proje

Gonca Vuslateri'den Sürpriz Proje
Dizi ve sinema dünyasının sevilen oyuncularından biri olan Gonca Vuslateri senaryosunu kendisinin yazdığı komedi filminde başrol oynayacak.

Dizi ve film dünyasının başarılı oyuncularından biri olan ve aynı zamanda magazin dünyasında da sık sık görünen güzel oyuncu Gonca Vuslateri bir süreden beridir herhangi bir yapımda yer almıyordu. Başarılı oyuncu son olarak televizyon seyircisiyle Tehlikeli Karım adlı projeyle buluşmuştu. Oyuncu bu dizinin ardından tiyatro oyunlarında ve dijital medyada yer alan dizilerde roller almıştı. Yeni sezonda birçok diziyle adı geçen Gonca Vuslateri’nden bu dönemde bambaşka bir atak geldi ve usta oyuncu tabir yerinde ise herkesi ters köşe yaptı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre başarılı oyuncu kendi kaleme aldığı bir senaryonun başrolünde oynayacak. Gonca Vuslateri yazdığı senaryoyu Med Yapım’la paylaştı ve senaryonun çekilmesine karar verildi. Ancak Gonca Vuslateri’nin kendisinin kaleme aldığı senaryonun bir dizi projesi değil bir sinema filmi olduğu öğrenildi.

Kendi Yazdı Kendi Oynuyor

Magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden olan ve hemen her gün bir haberle gündemde yer alan Gonca Vuslateri oyunculuğun ve şarkıcılığın ardından senaristliğe de soyundu. Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu bu dönemde kendi kaleme aldığı bir senaryo için çalıştı. Yazdığı film senaryosunu Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy’la paylaşan Gonca Vuslateri senaryosunun çekilmesi için anlaşmaya vardı. Ünlü ismin kaleme aldığı filmin komedi türünde olduğu öğrenildi. Ünlü isim yazdığın filmde ayrıca başrol oynayacak. Henüz cast çalışmasına başlanmayan ve yönetmeni kimin olacağı da belli olmayan filmin temmuz ayında sete çıkacağı öğrenildi. Gonca Vuslateri’nin ise bu günlerde yoğun olarak senaryoda son düzeltmeleri yaptığı ve temmuz ayına kadar her şeyin hazır olması için çalıştığı belirtiliyor.

Gonca Vuslateri Yapımları Neler?

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri 2 Eylül 1986 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk okuldan itibaren oyunculuk yapan ve eğitimler alan Gonca Vuslateri son olarak Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar arasında, Tehlikeli Karım, Düğüm Salonu, Anne, Komedi Türkiye, Bizans Oyunları, İbret-i Alem, Yalan Dünya, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar, Kaybedenler Kulübü, Eyvah Kızım Büyüdü, Canım Ailem 2, Kız Babası, Büyük Buluşma, Aliye ve Ruhsar yer almaktadır.

27-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar