TRT’den Yeni Dizi ‘Son Gün’ün Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

TRT’den Yeni Dizi ‘Son Gün’ün Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
TRT yeni yayına başlayacağı dijital kanalı için ilk hazırlıkları başladı. Kanalın ilk dizisi Son Gün oldu. Son Gün dizisinin konusu ne? Dizinin oyuncuları kimler?

Son dönemde dijital mecraların artması ile dizi ve film izlenecek platformlar da artmaya başladı. Uzun zamandır Netflix’in Türkiye’de iş yapmaya başlaması ile çok izleyicisi bulunan platformda kaliteli içerikler üretiyor. 14 Haziran itibari ile Disney Plus’ın da Türkiye’ye girmesi ile birbirinden iddealı platformlara rakip bir de yerli kanalımız TRT’den de büyük bir atılım geldi. TRT yeni kanalı dijital platformu yayına başlatabilmek için projeler hazırlamaya başladı. İlk yayınlanması planlanan projesi de dizi oldu. ‘Ben Ölmeden Önce’ adı ile duyurulan dizi daha sonra Son Gün olarak adı değiştirildi. Son Gün dizisi TRT dijitalin ilk projesi olacak. Dizi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son Gün dizisi dışında, Balkan Ninnisi dizisi yayınlanacaktı fakat onu TRT1 ekranlarında yayınlanmasına karar verildi. Mehmet Akif Ersoy’un dizisi ve Selahattin Eyübi’nin Hayatı dizi olarak TRT dijitalde yayınlanacak. İlk yapımı olarak ekranlara gelecek Son Gün dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

 

Son Gün Dizisinin Konusu Ne?

‘Son Gün’ dizisinin yapımı, bu yaz FOX için ‘Senden Daha Güzel’ adlı diziyi çekecek olan ve yeni sezon için ‘Devlerin Aşkı’ adlı projeyi de hazırlayan Faruk Turgut’un patronu olduğu şirket Gold Film tarafından çekilecek. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan isim ve senaristi Ahmet Sönmez oldu.

Aynı zamanda sıradışı bir proje olarak görülen Son Gün dizisinin konusu, öleceğini önceden bilen 8 farklı karakterin etkileyici öykülerini konu alıyor. 

18 televizyon kanalı ve 17 radyo istasyonu ile uluslararası etkinliklerde onlarca dijital platformu uygulamasında kamu yayıncılığının öncülüğünü yapmaya hazırlanan TRT dijital platformu için çekilecek dizi Son Gün için 20 Haziran’da sete çıkması planlanıyor. Dizi, 45’er dakikalık 8 bölümden oluşacak.

 

Son Gün Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Cast çalışmaları tüm hızıyla devam eden Son Gün dizisine yapımcısı Faruk Turgut son dönemin en iddialı kadrosuna imza attı ve Uğur Yücel, Erkan Petekkaya, Necip Memili, Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan’ı bu projede oynamaya ikna etti. 

Son Gün Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

TRT Dijital 1 Ekim ayında yayına başlayacak. Son Gün dizisi de önümüzdeki sezon Ekim ayında TRT Dijitalde yayınlanacak.  




28-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar