Seray Kaya Bir Küçük Günışığı Dizisinde

Seray Kaya Bir Küçük Günışığı Dizisinde
Mahkum dizisinden ayrılan ve teklif üstüne teklif alan güzel oyuncu Seray Kaya yeni sezonda rol alacağı diziye karar verdi.

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Mahkum Dizisinde rol alan ve geçtiğimiz haftalarda dizideki hikayesi bittiği için ölerek hikayeye veda eden Seray Kaya’nın yeni projesi belli oldu. Son dönemde rol aldığı projelerdeki başarısıyla her geçen gün vazgeçilmez oyuncular arasına adını yazdırmaya başlayan Seray Kaya’nın yer alacağı projede kadın başrolü canlandıracağı öğrenildi. Ünlü ve güzel oyuncunun yer alacağı proje NGM Yapım tarafından hazırlanıyor ve eylül yayın döneminde Atv’de ekrana gelecek. Henüz cast çalışmaları devam eden dizinin hikayesini ve senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor. Kanalın yeni yayın döneminde iddialı yapımlarından biri olacak Bir Küçük Günışığı adını taşıyan projenin bir kadın dramı hikayesini konu alacağı ve Seray Kaya’nın da bu projede Elif karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Bir Kadın Draması

Mahkum’da Avukat Cemre karakteriyle üst düzey bir performans ortaya koyan ve dizide oldukça başarılı bir sezon geçiren güzel oyuncu Seray Kaya henüz dinlenmeye bile fırsat bulamadan yeni projesine evet dedi. NGM Yapım imzalı Bir Küçük Günışığı adlı bir kadın dramasında rol alacak olan Seray Kaya’nın temmuz ayında bu dizi için sete çıkacağı öğrenildi. Dizide başrol oynayacak olan Seray Kaya’nın canlandıracağı karakter Elif adını taşıyor. Dizi etkili ve dram yönü güçlü bir kadın dizisi olacak. Dizi Özgür Evren Heptürk tarafından kaleme alınırken Emre Kabakuşak tarafından yönetiliyor. NGM İmzalı Bir Küçük Günışığı projesi Temmuz ayında sete çıkacak ve eylül yayın döneminde Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Şerif Sezer Bir Küçük Günışığı Dizisinde

Öbür taraftan dizi ve sinema filmi sektörünün usta oyuncularından biri olan ve yer aldığı her projeye damgasını vurmayı başaran güçlü isim Şerif Sezer’in de Bir Küçük Günışığı projesinde yer alacağı öğrenildi. NGM Yapım tarafından hazırlanan dizinin şu sıralar cast çalışmaları devam ediyor. Dizide Ümran karakteriyle seyirci karşısına çıkacak Şerif Sezer’in sevenleri ise şimdiden diziyi merakla beklemeye başladı. Erkek başrol oyuncusu ve diğer castları henüz netleşmeyen dizinin Atv’nin güçlü projelerinden olması bekleniyor.

27-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar