Gönül Dağı 10.Bölüm İzle

Gönül Dağı 10.Bölüm İzle
Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 10. Yeni bölümde evlatlarının aşklarını öğrenen Halime ve Gülsüm, evlatlarının anneler onları etkileyebilecek mi?

Bozkırın Yazarı olarak ünlenen Mustafa Çiftçi’nin gün yüzü görmemiş hikayelerinden esinlenerek hazırlanan Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 10. Yeni bölümde evlatlarının aşklarını öğrenen Halime ve Gülsüm ne yapacağını şaşırıyor. Evlatlarını uyaran anneler onları etkileyebilecek mi? Annelerinin uyarılarının Taner ve Dilek üzerindeki etkisini öğrenmek için Gönül Dağı 10. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 10.Bölüm İzle

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın başrollerini paylaştığı romantik dram dizisi Gönül Dağı TRT1 ekranlarındaki yolculuğunu sürdürüyor. Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Gönül Dağı’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz üstlenmiş. 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak Gönül Dağı 10. yeni bölümde Cemile’nin rahatsızlığından kuşku duyan Döndü, kızın hamile olduğunu düşünür. Taner ve Dilek’in anneleri ikili arasındaki ilişkiyi öğrenmiş ve yıkılmışlardır. İkilinin anneleri Halime ve Gülsüm alelacele çocuklarını karşılarına alır ve onları uyarır. Ailelerini bu ilişkiyi onaylamayacağını anlayan Taner ve Dilek nasıl bir karar alacak?

Muammer, dede oluyor

Muammer, oğlundan dede olacağını öğrenince sevinçten ne yapacağını şaşırır. Kardeşi Hüseyin, hemen harekete geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlayan Hüseyin, Ramazan’ın aşkını öğrenebilecek mi? Olanlardan habersiz olan Ramazan’ın tek derdi Asuman’ın yeniden müzikle barışmasıdır. Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculuk bir sürprizle son bulurken Taner ve Dilek’in kararlı tutumları karşısında bu aşkı bitirmek için harekete geçerler. Mustafa Çiftçi’nin Bozkırın Hikayelerinden derlenen Gönül Dağı 10. Son bölümüyle 26 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu?

Uçağın patentini çaldıran Taner’in imdadına yetişen Ciritçi Abdullah, babasının Taner’e bıraktığı ses kayıtlarını verir. Ses kayıtlarını dinleyen Taner mücadeleye karar verir. Taner ve amcaoğullarının verdiği hukuk mücadelesinde onlara en büyük desteği dava sürecini yöneten Zeynep verir. Zeynep, stajyer olarak çalıştığı hukuk şirketi üzerinden patenti çalan kişiyi bulur. Ses yarışmasına katılan Asuman hayal kırklığına uğrar. Onu müzikle tekrar barıştırmak işi artık Ramazan’a düşmüştür.

26-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar