Kalk Gidelim dizisinden çok konuşulacak final!

Kalk Gidelim dizisinden çok konuşulacak final!
Ekranların sevilen uzun soluklu dizilerinden biri olan Kalk Gidelim final yapıyor. Final bölümünde ise sürpriz isimler var. Kalk Gidelim dizisinden çok konuşulacak final!

Türkiye'nin en organik dizisi sloganına sahip Kalk Gidelim final yapıyor. Muğla'nın Yeşilyurt ilçesinde çekilen uzun soluklu dizinin finali de çok konuşulacak. Kalk Gidelim 135. Bölümde final yapacak. 4. Sezonda final kararı alan Kalk Gidelin finali 31 Aralık'ta olacak. Yılbaşı gecesi unutulmaz bir finalle ekrana veda edecek Kalk Gidelim'e son bölümde ünlü şarkıcılar eşlik edecek. Ekranları başındakilere  unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak Kalk Gidelim final bölümünde hangi isimler var?

Kalk Gidelim finalinde 3 ünlü sanatçı var

TRT 1'de yayınlanan komedi dizisi Kalk Gidelim muhteşem bir finale hazırlanıyor. Kalk Gidelim yılbaşı gecesi yayınlanacak son bölümde ünlü sanatçılar Gülşen, Kubat ve Göksel konuk oyuncu olarak yer alacak. Birbirinden güzel şarkılarıyla yılbaşı gecesini neşelendirecek Kalk Gidelim final bölümünde ünlü sanatçılarla çok özel sahneler çekiliyor. Şarkı ve türküleriyle çok sevilen 3 ismin konuk olduğu Kalk Gidelim 135. Bölüm eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Kalk Gidelim finalinde yılbaşı sürprizi

Muğla'da 4 sezondur çekilen Kalk Gidelim unutulmayacak bir finale imza atmaya hazırlanıyor. Sanatçı Gülşen ve Göksel'in aynı zamanda ilk kez oyunculuk performansı sergileyeceği Kalk Gidelim'de renkli sahneler sizleri bekliyor. Dizi setine giden ve başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen Gülşen, "İlk kez bir projede oynayacağım. "Kalk Gidelim" ailesine konuk olduğum için çok mutluyum. Biraz da heyecanlıyım" dedi.

Kubat, Göksel ve Gülşen Kalk Gidelim finalinde

Bir süredir Muğla'da yaşadığını belirten Göksel de oyuncu olarak ilk kez seyirci karşına çıkıyor. Heyecanını dile getiren Göksel, "Muğla'yı çok sevdim. Sizinle hemşehri sayılırım. Çok huzurluyum. Bir süre daha buralarda olacağım. İlk kez oyunculuk için kamera karşısına geçtim. Yılbaşı gecesi Kalk Gidelim ekibiyle evlerinize konuk olacağız" şeklinde konuştu. Türk halk müziği sanatçısı Kubat da dizinin sürpriz isimlerinden. Oyunculuk yapmak istediğini belirten Kubat şunları söyledi; "Uzun bir süre evde olduktan sonra bu çalışma çok iyi geldi. Sahneleri çok özlemişim. Oyunculuğu da seviyorum. Yapımcı teklif ederse yeni projesinde yer alırım."

26-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar