Gönül Dağı 24. Bölüm izle

Gönül Dağı 24. Bölüm izle
Gönül Dağı 24. Bölüm izle. Gönül Dağı canlı izle. Gönül Dağı yeni bölüm tek parça izle. Gönül Dağı yeni bölüm full HD izle.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı her cumartesi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı ve eşsiz senaryosu ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Gönül Dağı, bu akşam 24. Yeni bölümü ile yayınlanacak. Peki Gönül Dağı 24. Yeni bölümde neler yaşanacak? Gönül Dağı yeni bölüm full HD izlemek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

TRT 1 kanalının reyting rekoru kıran dizisi Gönül Dağı 24. Yeni bölüm online tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Utku Ateş, Çiğdem Aygün, Feyza Işık, Ali Düşenkalkar, Ferhat Eşsiz, Hazal Çağlar, Eser Eyüpoğlu gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Gönül Dağı 24. Bölümde neler yaşanacak? 
Küçük bir kasabada yaşamlarını süren küçük insanların büyük hayallerini barındırdığı hikaye. Gönül Dağı 24. Yeni bölümde Taner ile Dilek nihayet mutluluğa ilk adımlarını atarlar ve aileyi eşsiz bir mutluluk sarar. Öte yandan Gedelli'ye Ramazan gelir ve telaşla başlar. Geleneklerini, ibadetlerini en iyi şekilde yaşamaya çalışan Gedellililer izlerken içinizi ısıtacak. Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin çaresiz kalırlar ve bu işi amcaoğullarına devrederler. Ve Ramazan tüm coşkusuyla Gedelli'ye yaşanmaya başlar. Öte yandan Zahide'nin velayet davasında ilk mahkeme gerçekleşir ancak Sefer ile ilgili şaşırtıcı bir gelişme yaşanacaktır. Zahide, çocukların velayetini alabilecek mi? Sefer ile ilgili üzücü gelişme nedir?

Gönül Dağı dizisi konusu

Küçük bir kasabada yaşayan küçük insanların büyük hayallerinin hikayesi. Gönül Dağı, Ciritçi Abdullah'ın torunları amcaoğullarının hikayesini ele almaktadır. Yaptıkları icatlar ile herkese ilham kaynağı olmuş, Gedelli'nin umutları olmuşlardır. Taner, çocukluk aşkı Dilek'i hiç unutmamış ve bir gün kavuşağını bilerek yaşamıştır.  Mustafa Çiftçi'nin 'Bozkırın Kalemi' adlı öykülerinden esinlenerek ekranlara taşınmıştır. İzlerken içini ısıtacağına garanti verdiğimiz Gönül Dağı dizisi, unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimiz, göreneklerimizi, yurdumuzun güzelliklerini ilmek ilmek işlemektedir. İyi seyirler.

Gönül Dağı dizisi her cumartesi 20.00' da Trt1 kanalında sizlerle!

17-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar