Gönül Dağı 30. Bölüm izle

Gönül Dağı 30. Bölüm izle
Gönül Dağı 30. Bölüm izle; Gönül Dağı yeni bölüm 29 Mayıs Cumartesi akşamı seyirciyle buluşuyor. Anadolu'nun sıcaklığını taşıyan Gönül Dağı 30. Bölüm izlemek için tıklayın…

Sezonun en sıcak dizilerinden biri olan Gönül Dağı 30. Bölüm bu akşam ekranda olacak. TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı yine çok konuşulacak sahnelerle geliyor. Gönül Dağı takipçileri internetten yeni bölüm izlemenin yollarını arıyor. Gönül Dağı 30. Bölüm tek parça izlemenin en kaliteli yolu burada. Anadolu esintisini evlerinize taşıyan Gönül Dağı 30. Bölümde neler olacak? Gönül Dağı'nda bu hafta beklenen düğün var. Gönül Dağı 30. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gönül Dağı 30. Bölüm canlı izle

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 30. bölüm en heyecanlı bölümüyle bu akşam saat 20.00'da ekranda olacak. Köprü Film tarafından projelendirilen Gönül Dağı Mustafa Çiftçi'nin hikayelerinden esinlenerek senaryolaştırıldı. Birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda toplayan Gönül Dağı 30. Bölüm bu akşam düğün sahnesi ve sonrasında yaşananlarla ekranda olacak. Gönül Dağı oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Şebnem Dilligil, Ruhi Sarı, Ulviye Karaca gibi isimler yer alıyor. Gönül Dağı 30. Bölüm tek parça izle!

Gönül Dağı 30. Bölümde neler olacak?

Gönül Dağı 30. Bölüm izle; Gönül Dağı'nda Zahide ve Sefer'in uzun süredir hazırlığını yaptıkları düğün günü gelmiştir. Bütün kasaba bu düğüne hazırlanıyor. Tabii amcaoğulları yine başrolde olacak. Gönül Dağı 30. Bölümde düğünle ilgili aksilikler hiç bitmeyecek. Amcaoğulları ise sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmaya çalışırlar. Diğer yandan Fikret vardır. Herkes Fikret'in yapacağı bir taşkınlık nedeniyle tedirgindir. Zahide ve Sefer'in mutlu günü Fikret tarafından sabote edilecek mi?

Asuman'ın ise sınav sonucu açıklanıyor. Asuman oldukça yüksek bir puan almıştır. Asuman kasabada mı kalacak yoksa gitmeyi mi tercih edecek? Gönül Dağı 30. Bölümde Dilek ve Taner'in de bir karar vermesi gerekecek. İstanbul'a çağrılan Dilek'in kararı ne olacak? Hepsi ve daha fazlası Gönül Dağı yeni bölümde… Gönül Dağı 30. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın… İyi seyirler.

29-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar