Gönül Dağı 36. bölüm izle

Gönül Dağı 36. bölüm izle
Gönül Dağı 36. bölüm izle: Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü online, tek parça ve full HD kalitesinde izlemek için detaylar.

Gönül Dağı 36. bölüm izle: TRT 1'den ekrana gelen Gönül Dağı dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. İzleyiciler yeni bölümde neler olacağını fazlasıyla merak ediyor. Gönül Dağı dizisini ilgiyle izleyen izleyiciler yeni bölümü hangi adresten online olarak izleyebileceklerini araştırıyorlar. Severek izlediğiniz dizinin yeni bölümünü bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Gönül Dağı dizisinin 16 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelen 36. ve yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

Gönül Dağı 36. bölüm izle

Köprü Film imzası taşıyan ve TRT 1 kanalından ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunu Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Hazal Çağlar, Eser Eyüboğlu, Nazlı Pınar Kaya, Serkan Kuru, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Nihan Durukan, Zümre Meğreli, Ulviye Karaca, Sercan İnceer, Güliz Aybay, Ada Nizamoğlu, Cemre Demircan, Samet Arda Mercan, Beril Karademir ve Ali Toptaş gibi isimler yer alıyor.

Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünü online, tek parça ve full HD kalitesinde izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

Gönül Dağı 36. bölüm özeti

Taner, Gülsüm'ün yüzüğü geri vermesiyle kötü bir sürpriz yaşar. Sonrasında ise Halime ile bir yüzleşme yaşar. Bu oldukça önemli yüzleşme sonucunda Taner, nasıl bir karar verecek? Gülsüm ve Dilek bir yolculuğa çıkarlar ve bu yolculukta Dilek'in de bir karara varması gerekecek. Peki Dilek'in kararı ne olacak? Kenan, Muammerler'e bir akşam yemeği misafirliğine gider. Akşam yemeğinde yaşanacak şeyler ailede nelere yol açacak? Hüseyin ve Günşıl ise Ramazan için münasip bir kısmet arayışı içerisine girerler. Bu arayış sonucunda Hüseyin ve Günşıl, Hüseyin'i beklenmedik olayların içerisine sokarlar. Son dönemde yaşanan şeylerin ardından Cintçi Abdullah, tüm aileyi bir araya getirir. Bu aile toplantısı sonucunda aile tüm sorunlarını çözebilecek mi?  

16-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler