Gönül Dağı 4. bölüm izle

Gönül Dağı 4. bölüm izle
Gönül Dağı 4. bölüm izle; Gönül Dağı yeni bölüm tek parça ve full HD olarak bu adreste. Son bölüm izlemek için tüm detaylar.

Gönül Dağı 4. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının Köprü Film imzalı dizisi Gönül Dağı, 15 Kasım Cumartesi yani bu akşam 4. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm için heyecanla bekleyen izleyiciler "Gönül Dağı 4. bölüm izle" gibi aramalar yaparak yeni bölümü izleyebilecekleri bir internet adresi arıyor. Peki Gönül Dağı dizisi son bölüm tek parça ve full HD olarak en kolay nasıl izlenir? Berk Atan, Gülsim Ali ve Ece Özkaya gibi isimleri başrolde bir araya getiren Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünün bulunduğu internet sayfasına bu sayfadan kolayca ulaşabilirsiniz. Gönül Dağı 4. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Gönül Dağı 4. bölüm izle

Taner'in Dilek'e karşı olan hisleri yıllar sonra açığa çıkmıştır. Dilek, bunu öğrendikten sonra neler hissedeceğini bilemez. Gönül Dağı'nda işlerin beklenenden daha kısa bir zamanda biteceği haberleri gelince Taner ile kalmak ya da gitmek arasında bir tercih yapmak durumunda kalır. Taner, Dilek'in gitme ihtimali karşısında çok buruk hisseder. Ama yine de kalbinden geçenleri dile dökemeyerek gitme diyemez. Veysel, Ramazan ve Cemile, Taner için büyük üzüntü duyarlar. Bu yüzden Dilek kasabayı terk etmesin diye uğraşmaya başlarlar. Dilek ve ekibi çalışmalarıyla işi bitirme noktasına gelirler. Tam da o noktada devreye Veysel, Ramazan ve Cemile girerek büyük önem taşıyan bir makineyi bozarlar. Dilek ve ekibi ne kadar uğraşsa da makineyi tamir edemez. Makineyi tamir edebilecek tek bir kişi vardır o da Taner'den başkası değildir. Böylece Dilek'in kasabadan ayrılıp ayrılmaması Taner'in ellerine kalır. Veysel ise önemli bir iş teklifi alır. Bu teklifi kabul etmesi halinde kasabadan ayrılması gerekecektir. Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Gönürl Dağı 3. bölüm özeti

Dilek'in çıkagelen nişanlısı Taner'i üzer. Böylece Taner, peri masalından uyanır. Ondaki moral bozukluğunu fark eden Muammer ve Hüseyin, onu evlendirmek için kolları sıvar. Derken Dilek, nişanı atar ve kasabaya kadar gelen Serdar'ın İstanul'a dönmesini ister. Taner ve Dilek, mağarada mahsur kalınca ikili arasında anlamlandıramadığı bir şey olduğunu fark eden Serdar, Taner'i soruşturmaya başlar.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler