İbrahim Tatlıses Kırdı Geçti!

İbrahim Tatlıses Kırdı Geçti!
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses 10 yıl aradan sonra ekranlara dönüyor. Tatlıses gazetecilerle sohbet ederek içinde biriktirdiği her şeyi anlattı. İşte Tatlıses’in o açıklamaları!

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden ve seslerinden biri olan ve İmparator lakabıyla tanınan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tam 10 yıl ara verdiği televizyonlara geri dönüyor. 10 yıl önce son programını yapan ve silahlı saldırıya uğrayarak uzun bir süre tedavi gören ünlü türkücü yeniden ekranlara dönüyor. Star Tv’de ekrana gelecek İbo Show için gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü türkücü adeta eteğinde ne varsa döktü ve yaşadıklarını gözyaşları eşliğimde anlattı. Ünlü türkücünün birbirinden çarpıcı açıklamaları herkesi derinden etkilerken İbrahim Tatlıses’in aslında içinde neler biriktirdi de böylece anlaşılmış oldu. Tanıdıklarının vefasızlığından, mallarına haciz geldiği iddialarına kadar pek çok konuda konuşan İbrahim Tatlıses söyledikleriyle adeta herkesi kırdı geçti. İşte haberin detayları ve İmparator’un açıklamaları!

75 Yaşına Kadar Söylerim!

Gazetecilerle yaptığı söyleşide İbrahim Tatlıses bir soruya karşılık “söylüyor muyum, söylüyorum ama biraz bu tembelleşmiş ya onu çalıştırmaya başladım. Çalışan demir pas tutmaz derler ya bu pas tutmuş. Çünkü ben istediğim nağmeleri yapamıyorum. İnsanların beklediği nağmeleri yapamam. Name meraklısıyım ben tuzu biberi koymazsan olmaz illa içinde isot olacak. Ebru Gündeş bir gün bana dedi ki ‘mutlaka çalıştıracaksın. Niye dedim çünkü çalışmayan demir pas tutar dedi.’ Bir futbolcu 6 ay oynamazsa ne olur top koşturabilir mi bu da ona benziyor. Bir futbolcu 35 yaşına kadar oynayabilir ama şarkıcı 75 yaşına kadar söyler. Benim de 10 senem var” ifadelerini kullandı.

Kanka Manka Yok!

İbrahim Tatlıses bundan 10 yıl önce yaşadığı saldırı sonrası dostlarıyla da kırgınlıklar yaşadığını belirtti. Tatlıses “diyorlar ya sen benim kankamsın ne kanka ayağı kanka manka yok. Birini arıyorum, acaba para mı isteyecek, ben kimseden para istedim mi, istemem, ölüm de çıksa istemem, açta kalsam istemem. Herkes benden istiyor. Çalışmıyorum yine istiyorlar. Ama bazı dostlarıma kırılmışım” ifadelerini kullandı. Tatlıses ayrıca gazetecilerin maddi zorluk çektiniz mi şeklindeki sorularına “yok, çünkü biriktirdim. İyi ekersen iyi biçersin, ben de iyi ektim” şeklinde cevap verdi. Ayrıca İbrahim Tatlıses mallarına haciz konulması iddiasıyla ilgili olarak da “benim telif haklarıma el koymuşlar haksız yere. Ayıp denen bir şey var, bu adam bu hale düşmüş, bana namusuma şerefime ben dostumun malına şey koy diyen ilk adam hacizi onlar koydular. Ama ölüp gitti şimdi ne olacak” şeklinde konuştu.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar