Gönül Dağı 40. bölüm izle

Gönül Dağı 40. bölüm izle
Gönül Dağı 40. bölüm izle; 20 Kasım Cumartesi 40. bölümü ile yayınlanacak olan Trt 1 dizisi Gönül Dağı, bu hafta bomba gibi bir bölüm ile geliyor.

Gönül Dağı 40. bölüm izle; Her cumartesi seyircisi ile buluşan Gönül Dağı, 40. bölümü ile ekranlarda olacak. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkan, Ferdi Sancar, Serkan Kuru, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk ve Ege Aydan'ın yer aldığı Gönül Dağı, nefesleri kesecek bir bölümle karşınızda olacak. Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren izleyenlerden tam not almayı başaran Gönül Dağı'nda bu gafta Dilek ile Taner evleniyor.

Taner'in küçük yaşta başlayan aşk hikayesi sonunda yüzleri güldürecek. Tüm Gedelli halkının ve Gönül Dağı'nın şahit olduğu Taner - Dilek aşkı, dillere destan bir düğünle şahlanıyor. Öte yandan Doktor Kenan Bey'in ailesini aramasıyla başlayan hikaye zaman zaman izleyenleri duygulandırsa da mutlu son yaklaşıyor. Döndü'nün Veysel'den önce ölen bebeklerinden birisinin Kenan Doktor olduğu ortaya çıkacak ve aile için büyük bir mutluluk olacak.

Gönül Dağı 40. bölüm izle

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her cumartesi 20:00'da sizlerle olmaya devam ediyor. Gönül Dağı 40. yeni bölüm canlı full Hd izlemek için tıklayınız.

Gönül Dağı geçtiğimiz bölümde neler yaşandı?

Taner'in annesi Halime, gelini Dilek'in gönlünü kazanmak için sürpriz nişan merasi düzenlemek ister. Tüm hazırlıklar yapılır ancak yine işler ters gider ve Dilek, Halime'yi üzecek sözler söyler. Bunun üzerine rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Halime, herkesi korkutur. Bunun üzerine Dilek ve annesi Gedelli'den taşınmaya karar verir. Herşeyin bittiğine ikna olan Dilek, yola koyulur. Ancak son kez denemek isteyen Taner ve ailesi, Gülsüm öğretmeni ikna eder ve yıldırım nikahı yapmak için nikah dairesine giderler. Taner ile Dilek yaşanan kötü olayları geride bırakarak, düğün için hazırlıklara başlamıştır. Dilek için kına merasimi düzenlenir ve bölüm burada sona erer.

Geçtiğimiz hafta Gönül Dağı yeni bölümü yayın akışında yer almamıştı. Bu duruma oldukça üzülen hayranları bu akşam yayınlanması planlanan Gönül Dağı 40. bölümü merakla beklemekte. Peki Taner ile Dilek evlenecek mi? Gönül Dağı 40. bölüm sürpriz konuk kim? Tüm merak edilenler için bu akşam 20:00'da buluşmak dileğiyle.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar