Gönül Dağı 5. Bölüm İzle!

Gönül Dağı 5. Bölüm İzle!
Gönül Dağı 5. Bölüm İzle; 21 Kasım Cumartesi akşamı 5. Bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin 5. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberinizde!

Gönül Dağı 5. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk’un rol aldığı sezonun yeni dizilerinden Gönül Dağı bu akşam 5. Yeni bölümüyle TRT 1’de saat 20.00’da ekranlara geliyor. Henüz yeni yayınlanmaya başlayan ve bozkırın ortasında yaşanan samimi ve lekesiz bir aşkın hikayesini anlatan ve bozkırda yaşayanların hayatlarını ele alan Gönül Dağı seyircinin de ilgiyle izlediği ve iyi bir alternatif olabilecek diziler arasında yer almıştır. Henüz yeni başlamasına rağmen seyircinin sevdiği ve Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Gönül dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kasabaya bölgenin arazi yapısını incelemek için ekibiyle birlikte gelen Dilek Taner’in ta ilkokuldan itibaren kendisini sevdiğini öğrenince duyguları bir anda karışır. Kasabadaki işlerinin de bitme noktasına ve kasabadan ayrılma noktasına gelen Dilek bu öğrendiklerinden sonra gitmekle kalmak arasında bocalamaya başlar. Taner ise tam her şey yoluna girdi derken bir kez daha Dilek’i kaybetmekle karşı karşıyadır ancak tüm bozkırda yaşayanlarda olduğu gibi kaderine razı olmaktan başka da yapacağı bir şey yoktur. Bu arada Dilek’in ekibinin bir makinesi bozulmuştur ve tek tamir edebilecek kişi de Taner’dir. Taner makineyi tamir ederse Dilek kasabadan işini bitirip gidecektir, yok eğer Taner makineyi tamir etmezse Dilek bir süre daha kasabada kalacaktır. Bu durumda Taner ne yapacaktır?

Gönül Dağı 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Bozkırın tam ortasında yaşanan aşkta bu bölüm düğümler çözülecektir. Taner Dilek’in kasabadan ayrılma kararına karşın Gönül dağına doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğun sonunda Taner sevdiği Dilek’i geri döndürebilecek midir? Taner’in amcaoğlu Veysel kasabadan büyük şehre çalışmaya gitme kararından vazgeçmiştir ancak evine de geri dönemez. Bu sebeple Veysel kasabada gizlenerek iş aramaya başlar. Ramazan’ın Asuman’ın kalbini kazanma çabası ise devam etmektedir. Bozkırda yaşanan saf ve masum ilişkilerin anlatıldığı Gönül dağı bu akşam 5. Yeni bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor.

Gönül Dağı’nın yayınlanacak 5. Bölümünü izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

21-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar