Gönül Dağı 3. Bölüm İzle!

Gönül Dağı 3. Bölüm İzle!
Gönül Dağı 3. Bölüm İzle; 7 Kasım Cumartesi akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı Dizisinin 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Yavuz sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya’nın rol aldığı yeni dizi Gönül Dağı bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Henüz yeni başlamasına rağmen seyircinin sevdiği ve izlemeye değer bulduğu dizilerden biri olan Gönül Dağı Anadolu’nun saf coğrafyasında çekiliyor. Dizi her şeyiyle masum, samimi insanların birbirine değer vermelerini, Anadolu’nun en güzel hikayelerini anlatmayı amaçlıyor. Üç kuzenin her şeye rağmen başarılı olmak için verdiği mücadeleyi anlatan Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında yeni başlayan ve bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Gönül Dağı yayınlanan son bölümde Dilek’in yıllar sonra kasabaya geri dönmesiyle heyecanlı anlar yaşayan sevenlerinin ve Dilek’in hikayesini ele almıştı. Taner’in Dilek’in gönlünü kazanabilmek ve tekrar gitmesini önlemek için mücadeleye girmesini ve bu sırada yaşananları ele alan bölümde Taner ve Dilek Gönül Dağı’nın esrarengiz bir yönüne doğru yola çıkmışlardır. Bu yolculuk ikili için büyük sürprizlere gebedir.

Gönül Dağı 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Dilek kasabaya dönmüştür ve buradaki işlerini bitirip biran önce geri dönmek istemektedir. Taner ise yıllar sonra kavuştuğu çocukluk aşkını bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Ancak bu sırada işler Taner’in istediği gibi gitmez. İkilinin Gönül Dağı’na yaptıkları yolculuk sırasında Taner sevdiği kızın nişanlı olduğunu öğrenir. Bu durum Taner’in bütün hayallerini bitirir. Artık kendisini tamamen uçağa vermeye karar verir. Taner’in bu üzgün hali çevresindekileri de üzmektedir. Bu sebeple Muammer ve Taner’in amcası Hüseyin Taner’i evlendirmeye karar verirler. İki kardeş bu konuda da birbirine ters düşünceler içindedirler ancak ikisinin de ortak fikri Taner’in evleneceği kızdır. Bu kızda Dilek’ten başkası değildir. Bu sırada kasabaya gelen nişanlısı Serdar’la Dilek’in yüzleşmesinden nişanın bozulması çıkar. Ancak Serdar Dilek’ten kolay vazgeçecek gibi değildir ve bu sırada Taner’i araştırmaya başlar. Tüm bunlardan habersiz olan Taner ise kendini işine gücüne vermiştir ve Dilek’i unutmaya çalışmaktadır. TRT 1’in yeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Gönül Dağı’nı izlemek için canlitv.com adresini takip edebilir ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

07-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar