Gönül Dağı 6.Bölüm İzle

Gönül Dağı 6.Bölüm İzle
3 kuzen ayaklarına kadar gelen bu fırsatı değerlendirebilecek mi? Dilek’in kasabada kalmasına Taner’in tepkisi ne olacak? Gönül Dağı 6. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Mustafa Çiftçi’nin yazdığı hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan ve Bozkırın dizisi olarak TRT1’de her cumartesi yayınlanan Gönül Dağı 6. bölümünde Gedelli’de uçuş izleyiciyi heyecanlandırıyor. Tüm engellemelere rağmen hayallerini gerçekleştirmek isteyen amcaoğullarının hikayesini anlatan Gönül Dağı yeni bölümünde kasabaya gelen SNK Havacılık şirketine uçaklarını gösterme fırsatı doğar. Henüz hazır olmayan 3 kuzen ayaklarına kadar gelen bu fırsatı değerlendirebilecek mi? Çocukluk aşkı Dilek’in kasabada kalmasına Taner’in tepkisi ne olacak? 28 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1’de izleyeceğiniz Gönül Dağı 6. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 6.Bölüm İzle

Başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya isimlerinin paylaştığı TRT1 dizisi Gönül Dağı 6. bölümde hayallerinin peşinden koşarak imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzene hayatlarının fırsatı doğmuştur. Taner ve amcaoğulları aniden kasabalarına gelen SNK Havacılık şirketine uçaklarını gösterebilecekler mi? Henüz hazır olmayan uçağı 3 kafadar test uçuşuna yetiştirebilecekler mi?

Gedelli’de uçuş var

Köprü Film’in yapımcılığını Yahya Samancı’nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül Dağı 6. Yeni bölümünde de heyecan hız kesmiyor. Mucitlik peşinde koşan 3 kuzen, uçağı test uçuşuna yetiştirmek ve SNK şirketine göstermek için yoğun bir çalışma içine girer. Önlerinde sadece birkaç vardır ve bütün Gedelli canlı yayında onların icadını izleyecektir. Uçuş başarılı olacak mı? SNK şirketi 3 kafadarın icadına onay verecek mi?

Taner’den Dilek’e büyük sürpriz!

Dilek’in kasabada kalma vermesiyle Taner sevinç ve şaşkınlık gibi karışık duygular içindedir. Olayların birbirine yaklaştırdığı iki genç birbirlerine açılamazken Taner’den Dilek’e büyük sürpriz gelir. Dilek’in bu büyük sürpriz tepkisi ne olacak? Tüm soru ve cevaplarıyla Gönül Dağı 6. Son bölümü 28 Kasım Cumartesi saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu?

Dilek’in kasabadan ayrılma vakti gelince Taner, Dilek’i kasabada tutabilmek için tehlikeli bir işe kalkışır. Tek başına Gönül Dağı’na çıkar. Bu sırada kasabada kalan Veysel, evine gitmek istemediği için en yakın arkadaşının dükkanında gizlenerek iş bulmaya çalışır. Ve iş ararken babasıyla yüzleşir. Ramazan benzinlikte iş bulur. Karşısına çıkan Asuman ondan bir şey ister. Ramazan ya aşkını ya da gururunu seçecektir. Gönül Dağı macerası işe yarayan Taner için Dilek kasabada kalmaya karar verir.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar