Yeni dizi Kardeşlerim için hazırlıklar başladı! Oyuncu kadrosunda çok özel isimler var

Yeni dizi Kardeşlerim için hazırlıklar başladı! Oyuncu kadrosunda çok özel isimler var
Yayına hazırlanan yeni dizi Kardeşlerim için hazırlıklar başladı. Oyuncu kadrosunda çok özel isimlerin olduğu Kardeşlerim iddialı bir yapımlardan biri olmaya aday. İşte detaylar…

Yeni dizi Kardeşlerim Atv ekranlarından seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kardeşlerim dizisi NGM Yapım'ın imzasını taşıyor. Serkan Birinci'nin yönetmen koltuğunda olacağı Kardeşlerim dizisinde oyuncular okuma provaları için bir araya geldi. Ünlü isimlerin yer alacağı yeni proje Kardeşlerim'den gelen ilk fotoğraflar sıcak karelerden oluşuyor. NGM Yapım'ın Kardeşlerim projesi hayata tutunmaya çalışan kardeşlerin serüvenini konu alıyor.

Kardeşlerim oyuncu kadrosunda kimler var?

Atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim'de birbirinden özel isimler var. Kardeşlerim dizisi önümüdeki hafta sete çıkmaya hazırlanıyor. Setten önce okuma provaları için tüm ekip bir araya geldi. Neşeli ve renkli bir okuma provası gerçekleştiren oyunculardan renkli fotoğraf kareleri geldi. Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda, Ahu Yağtu, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Çoşkun, Yiğit Koçak, Halit Özgür Sarı, Onur Seyit Yaran, Melis Minkari, Recep Usta, Simge Selçuk, Kaan Sevi, Cihan Şimşek, Damla Su İkizoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Kardeşlerim dizisinin konusu nedir?

NGM'nin yeni projesi Kardeşlerim dikkat çekmeye başladı. Çekimleri haftaya İstanbul'da başlayacak dizinin senaryosu, Gül Abus Semerci tarafından yazılıyor. Hayat mücadelesi veren 4 kardeşin yürek burkan hikayesinin ekrana taşınacağı Kardeşlerim dizisi hayatın içinden bir hikaye. Yaşadıkları acı tecrübelere rağmen birbirinden kopmayan ve birbirilerinden güç alarak hayata tutunan gençlerin hikayesi seyirciyi ekran başına toplayacak. NGM Yapım'ın ofisinde toplanan oyuncu kadrosu okuma provaları yaptı. Enerjik bir ekip olan Kardeşlerim oyuncu kadrosu sete çıkmak için gün sayıyor.

Kardeşlerim ekibi sete çıkıyor

Ekran yarışına katılmaya hazırlanan Kardeşlerim dizisi, genç ve enerjik oyuncu kadrosuyla ilk görüntüleri verdi. Kardeşlerin hayat mücadelesini anlatacak yeni dizi çekimlere başlıyor. Şimdiden merak edilmeye başlanan dizinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, dizinin kısa süre sonra seyirciyle buluşması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağı yeni dizi Kardeşlerim yakında ekranlarda olacak.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar