Gönül Dağı dizisi izleyicilerini bekleyen tatsız sürpriz ne?

Gönül Dağı dizisi izleyicilerini bekleyen tatsız sürpriz ne?
Gönül Dağı dizisi bölümleriyle ekranları kasıp kavururken diziyle ilgili tatsız bir sürpriz ortaya çıktı. İzleyiciler bundan memnun olmayacak.

TRT 1 ekranlarının Cumartesi akşamlarını domine eden dizisi Gönül Dağı, her hafta izleyicileri deyim yerindeyse televizyona bağlıyor. Reytingleriyle kanalın yüzünü güldürmeyi başaran Gönül Dağı dizisi izleyicileri için çok da iyi olmayan bir haber var. Gönül Dağı dizisi izleyicilerini bekleyen tatsız sürpriz ne?

Gönül Dağı dizisine milli takım arası

Gönül Dağı dizisi elde ettiği reytinglerle her bölümüde tüm reyting kategorilerinde zirveyi görmeyi başarıyor. Milyonlarca izleyici heyecanla dizinin yeni bölümlerini takip ediyor. Ancak bu izleyicileri hiç de memnun etmeyecek bir gelişme yaşandı. Gönül Dağı dizisinin 13 Kasım Cumartesi ekrana gelemeyecek. O tarihte dizinin 40. bölümünün ekrana gelmesi bekleniyordu. Peki dizinin ekrana gelmeyecek olmasının sebebi ne?

Bildiğiniz gibi TRT 1, Türkiye'nin 2022 Dünya Kupası eleme maçlarını ekrana getiriyor. 13 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye ile Cebelitarık arasındaki 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri G Grubu futbol müsabakası ekrana gelecek. Gönül Dağı izleyicileri ise yeni bölüm için bir hafta daha fazla beklemek zorunda. 6 Kasım Cumartesi akşamı 39. bölümüyle ekrana gelecek dizinin 40. bölümü ise 20 Kasım Cumartesi akşamı TRT 1 ekranında olacak..

TRT 1'den ekrana gelen Gönül Dağı dizisi ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. 2. sezonu ekrana gelen dizinin yüksek reytingleri tam gaz sürüyor. Milyonlarca izleyicinin büyük bir ilgi ile takip ettiği dizi reytingleriyle TRT 1'in en sevilen dizisi konumuda. Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde lider olarak yerini sağlamlaştırdı. Öyle ki Gönül Dağı dizisi çift rakamlı reyting oranlarına oldukça kolay bir şekilde ulaşıyor.

Gönül Dağı dizisinin 39. bölümünde neler olacak?

Gönül Dağı dizisi 6 Kasım Cumartesi akşamı 39. bölümüyle ekrana gelecek. Dilek'siz bir hayat düşünemeyen Taner, alacağı haberle büyük bir yıkım yaşar. Dilek'in kasabadan ayrılacağını öğrenir öğrenmez hıçkırıklar eşliğinde ağlar. Dilek, ilişkilerinde çıkmaz sokağa girdiklerini düşünerek annesini de yanına alarak kasabadan ayrılmaya karar vermesi Taner'i hayal kırıklığına uğratır. Nikah masasına oturmaya hazırlanan ikili ayrılık acısıyla kavrulur. Peki Dilek ve Taner için yolun sonuna gelinmiş midir?

05-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler