Gönül Dağı dizisinde zorunlu ara Yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı dizisinde zorunlu ara Yeni bölüm ne zaman?
Bozkırda bir Anadolu masalı mattosuyla ekrana gelen Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranlarındaki yolculuğuna 1 ay ara vermek zorunda kalacak Peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1'in en sevilen dizisi Gönül Dağı'nda mecburi ara verildi. Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği Bozkır dizisi Gönül Dağı’nın neden ve ne zaman ara vereceği araştırılıyor. Gönül Dağı dizisindeki mecburi ara merak konusu oldu. Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Gönül Dağı ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Gönül Dağı dizisinde zorunlu ara Yeni bölüm ne zaman?

TRT1’in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi her geçen gün başarısını perçinliyor. Usta oyunculardan kurulu kadrosuyla cumartesi akşamlarına damga vuran Köprü Film imzalı Gönül Dağı’na mecburen ara verilecek. 20 Kasım'dan itibaren her akşam TRT1’den canlı yayınlanacak Dünya Kupası maçları nedeniyle sete 21 gün ara verilecek. 24 Kasım'da yeniden iş başı yapması planlanan Gönül Dağı diziş 19 Kasım'da yayınlanacak 77. Bölümle birlikte zorunlu bir araya gelecek. Yaklaşık bir ay aradan sonra Gönül Dağı 17 Aralık Cumartesi akşamı 78. bölümüyle kaldığı yerden yayınına devam edecek.

Gönül Dağı dizisi konusu nedir?

Bozkırda bir Anadolu masalı mattosuyla ekrana gelen Gönül Dağı dizisi küçük dünyalarında büyük hayaller yaşayan Anadolu çocuklarının hikayesini TRT1 ekranlarına getiriyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen yaptığı icatlarla imkansızı başarmaya çalışan 3 amcaoğlu verdikleri mücadeleyle kasaba halkına umut vermektedir. Yazdığı hikayelerle “Bozkırın kalemi” olarak anılan yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden senaryolaştırılan Gönül Dağı, 3 sezon önce yayınlanan ilk bölümde izleyiciyi ekrana kilitledi. Ayrıca gurbette yaşayan ve sıla hasreti çeken izleyicinin memleket özlemini gidere dizide Berk Atan, Cem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin ve Oya İloğulları rol alıyor. Bozkır insanının dramını ekrana getiren Gönül Dağı dizisi 17 Aralık Cumartesi günü yeni bölümüyle TRT1 ekranlarında.

07-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler