Güzel Günler Dizisinde Kim Kimdir?

Güzel Günler Dizisinde Kim Kimdir?
Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan yeni dizilerden Güzel Günler dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? İşte cevabı!

TMC Film tarafından hazırlanan ve ilk bölümüyle 6 Kasım Pazar akşamı Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Aile – Romantik Komedi türündeki yeni dizi Güzel Günler seyirci tarafından heyecan ve merakla beklenen yapımlardan biriydi. Uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından ekrana gelen dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken dizi hikayesiyle de dikkatleri çekmeyi başardı. Van’dan İstanbul’a gelen bir ailenin hikayesini anlatan dizide henüz yeni doğmuşken beşik kertmesi ile birbiriyle nişanlanan bir çiftin ve bu çiftin ailelerinin eğlenceli ve samimi hikayesi dizinin ana konusu olarak ele alınmış. Show Tv’de her Pazar akşamı seyirciyle buluşacak dizide yer alan oyuncu ve canlandırdıkları karakterler kim sizler için hazırladık.

Güzel Günler Kim Kimdir?

TMC tarafından Show Tv için hazırlanan yeni dizi Güzel Günler’de hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? İşte cevabı!

Kıymet (Binnur Kaya):

Kıymet Mihran’ın teyzesidir. Kıymet kocasını erken yaşta kaybetmesine rağmen bir daha evlenmeyi düşünmemiş ve üç çocuğunu tek başına büyütmüştür. Kıymet hayatta yaladığı tüm zorluklara rağmen neşesini ve sevincini kaybetmemiş, iyi niyetli, her zaman orta yolu bulmaya çalışan, şikayet etmeyen biridir. Kıymet kocası öldükten sonra ondan kalan menemenci dükkanının başına geçip ailesini hiçbir şeye muhtaç etmemiştir.

Füsun (Ecem Erkek):

Kıymet’in en büyük çocuğu. Evlilik sırasında damat çekip gidince aklı yerinden oynamış o günden sonra da bir daha evlenmemiştir. Odası genç kız odası gibi süslüdür. Duvarlarda artist resimleri, değişik simli davetiyeler vs. Füsun cin gibidir, evde bir şey olsa ilk onun haberi olur. Ayrıca dobra biridir ve yeri geldiği zaman lafı gediğine koymayı iyi bilir.

Selma (Leyla Tanlar):

20’li taşlarında genç bir kızdır. Hayatı yıllar önce çıkan bir yangınla alt üst olmuştur. Buna rağmen hayattan umudunu kesmemiş biridir. İyimser, komik ve iflah olmaz bir hayalperesttir.

Mihran (Burak Dakak):

Selma ile birkaç gün arayla doğmuştur. Üniversiteyi İstanbul’da okumuş mücevher ustasıdır. Babasını erken yaşta kaybetmiş ardından, annesine, teyzelerine hatta bir türlü dikiş tutturamayan kuzenine bile Mihran bakmıştır. Mihran hayatta hep başarmıştır, yenilgi ne hiç bilmemektedir. Ancak ilk kez her şeyi göze alarak Selma ile maceralı bir hayata girecektir.

Atakan (Olgun Toker):

Mihran’ın kuzeni. Neşeli, kalender, sokağa yakın biridir. Mihran ne kadar planlı ise Atakan bir o kadar kadercidir. Oldukça komik, eğlenceli ve rahat biridir. Mihran’ın tam tersi biri. Kahvecilik yapmaktadır. Hayatta her zaman bir yolunu bulmuştur.

Altan (Zeynep Çamcı):

Altan’ın kahvesinde garson. Giyim tarzı sebebiyle kadın mı erkek mi belli olmayan biridir. En büyük hayali kızlar için boks okulu açmaktır. Platonik olarak patronu Atakan’a aşıktır.

06-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar