Gönül Dağı Doktor Kenan diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı Doktor Kenan diziden ayrılıyor mu?
Trt 1 dizisi Gönül Dağı'nın Doktor Kenan'ı diziye veda mı ediyor? Doktor Kenan neden gidiyor? Gönül Dağı Doktor Kenan sevenlerini üzdü.

Trt 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, yepyeni bir bölümü ile daha ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde bu hafta Ramazan coşkusu yaşanacak. Yayınlanmaya başladığı ilk bölümünden bu yana tüm değerlerimizi ilmek ilmek işleyen Gönül Dağı, herkesi duygulandırmaya devam ediyor. İşte Gönül Dağı yeni bölüm ile ilgili tüm merak edilenler...

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Gönül Dağı yeni bölümde Meryem'in Rıfat'ı terketmesinin ardından tüm kasabalı, kayıplara karışan Rıfat'ı aramaya başlamıştı. Zor olsa da Rıfat'ın izine ulaşan amcaoğulları gördükleri karşısında şoka uğramışlardı. Rıfat artık o eski Rıfat değildi. Öte yandan Doktor Kenan, geçmişte başına gelen talihsiz bir olay yüzünden görevden uzaklaştırılmıştı. Ancak Kenan bey bu durum karşısında da pes etmemiş, halkı ücretsiz muane etmeye başlamıştı.

Gönül Dağı Doktor Kenan diziden ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz haftanın ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Ramazan coşkusunun birebir yaşandığını görmekteyiz. Doktor Kenan' da güzel bir Ramazan yaşatmak isteyen ailesi tüm hazırlıklara başlamıştı bile. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanını izlediğimizde Doktor Kenan'ın, Elif Hemşire'ye bir iş teklifi aldığını söylediğini görüyoruz. Ancak Doktor Kenan'ın gerçekten diziden ayrılıp ayrılmayacağını ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Gönül Dağı Doktor Kenan (Serkan Kuru) kimdir?

18 Haziran 1978 yılında dünyaya gelen Serkan Kuru, Bursa doğumludur. Eğitimini Balıkesir Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü'nde tamamlayan Serkan Kuru, Beşinci Boyut, Emret Komutanım, Kaşıkçı Güzeli, Doktorlar, Kelebek Çıkmazı, Elde Var Hayat, Tövbeler Tövbesi, Ateşe Yürümek, Araf Zamanı, Şevkat Yerimdar, Kara Para Aşk, Kertenkele, Evlenmeden Olmaz, Bahtiyar Ölmez, Aşkım Bahardı, Yağmur Rengi gibi bir çok dizide rol almıştır.

Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu

Trt 1 dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Hüseyin Sevimli, Ferdi Sancar, Nazlı Pınar Kaya, Eser Eyüboğlu, Ege Aydan, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Erdal Cindoruk, Utku Ateş, Ali Düşenkalkar, Ulviye Karaca, Cemil Şahin, Çiğdem Aygün, Ferhat Eşsiz, Şebnem Dilligil ve Ruhi Sarı yer almaktadır.

01-04-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar