Yeşim Salkım'dan Kendini Eleştirenlere Çok Sert Tepki Geldi

Yeşim Salkım'dan Kendini Eleştirenlere Çok Sert Tepki Geldi
Bir televizyon programındaki sokak hayvanlarıyla ilgili sert eleştirele ve boykota maruz kalan Yeşim Salkım’dan tepkilere çok sert yanıt geldi.

Son zamanlarda haberlerde ya da internet haber sitelerinde sık sık karşılaşılan sokak köpeklerinin insanlara saldırması ve hatta yaralanmalara ve ölümlere sebep olması pek çok kişi tarafından gündeme getiriliyor. Sokaklarda başıboş gezen köpeklerin insanları ve özellikle de çocukları tehdit ettiğini belirten kişiler bu köpekler için çözüm beklerken bazı ünlü isimlerde bu konuya değinerek tepkilerini dile getirdi. Daha önce ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu konuda sert bir paylaşımda bulunmuş ve hayvan severler tarafından tam anlamıyla linçe uğramış ve hatta savcılığa hakkında pek çok şikayette bulunulmuştu. Ünlü ismin bu yaşadıklarına benzer bir durum da bugünlerde yine ünlü bir isim olan yeşim Salkım’ın başına geldi. Bir televizyon kanalında yaptığı programda sokak köpeklerine ve bunların başıboşluğuna ve tehdit oluşturmasına değinen ünlü isme yönelik büyük tepki geldi. Ünlü isim bunun üzerine kendini eleştirenlere çok sert bir cevap verdi.

Ne Düşündüğünüz Benim Umurumda Değil!

TGRT ekranlarında Yeşim salkım ile Şeffaf Masa programında sokak köpekleriyle ilgili söyledikleri sebebiyle Twitter’dan boykota uğrayan ve sert eleştiriler alan Yeşim Salkım sosyal medya hesabından kendini eleştirenlere sert bir cevap verdi. Yeşim Salkım paylaşımında “evet son derece adil bir yayın yaptım. Sokaklardaki hayvanların rehabilitasyon merkezlerine alınmasını, orada bakılmasını ve bir yuvaya sahip olması gerektiğini, bunun için belediyeleri, İç İşleri Bakanlığını ve hükümeti göreve çağırdım. Acılı bağlanmış olan iki babaya da helvasını nasıl kardınız, diye mi soracaktım ha geri… Sizin ne düşündüğünüz benim umurumda değil. Doğru tektir. Ben de doğru olanı yaptım. Benim kadar hayvanları seven insan yoktur zaten. Anladınız mı? Hayvan sevgisinin ne olduğunu sizden öğrenecek değilim ben” ifadelerini kullandı.

Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon kanalında kendine ait olan ve sunuculuğunu yaptığı programda sokak hayvanları ve insanlara saldırmalarıyla ilgili bir bölüm yapan Yeşim Salkım programdaki uzmanlarıyla bu konuyu konuşmuştu. Yeşim Salkım sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesini ve burada bakılmasını yetkililerden talep etmişti. Bunun üzerine ünlü isim Twitter’dan sert tepkilere maruz kalmıştı. Bakalım bundan sonra Yeşim Salkım Yıldız Tilbe gibi geri adım atacak mı yoksa düşüncesinde ısrar mı edecek ve Yeşim Salkım’a kimler destek verecek, kimler karşısında yer alacak?

01-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar