Gönül Dağı Rıfat ölüyor mu?

Gönül Dağı Rıfat ölüyor mu?
Gönül Dağı Rıfat ölüyor mu? Trt 1 ekranlarının dizisi Gönül Dağı'nın sevilen karakteri Rıfat, bu akşam yayınlanan bölümde herkesi üzecek.

2. sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Trt 1 dizisi Gönül Dağı bu akam yayınlanacak bölümü ile herkesi hüzne boğacak. Yayınlanan Gönül Dağı yeni bölüm fragmanının ardından seyirci heyecanla yeni bölümün yayınlanmasını beklemeye başladı. Meryemin Rıfat'ı terketmesi ile kayıplara karışan Rıfat, ölecek mi? soruları sorulmaya başlandı. Peki Gönül Dağı Rıfat ölüyor mu? İşte detaylar..

Gönül Dağı Rıfat ölüyor mu?

Trt 1 ekranlarının gözde dizileri arasında yer alan Gönül Dağı bu hafta da bomba gibi bir bölüm ile ekranlarda olacak. Bozkırda Bir Anadolu Masalı sloganı ile ekranlara gelmeye devam eden Gönül Dağı'nda bu hafta Rıfat'ın kayboluşu gündem olacak. Meryem'in gözleri açıldıktan sonra Rıfat'a karşı davranışlarının değiştiğini tüm izleyenler farketmişti. Rıfat ise herşeye rağmen düğün hazırlıklarına devam ediyor, sevdiği Meryem ile yaşayacakları evi bile hazırlamıştı. Ancak Meryem'in Rıfat'ı terketmesi üzerine, Rıfat kayıplara karışır. Amcaoğulları ve tüm Gedelli'li Rıfat'ı aramaya başlar. Gönül Dağı'nda Rıfat'ın izine rastlayan Amcaoğulları Rıfat'ı bulabilecek mi? Taner'in 'Nasıl geç Kaldık? Rıfat' sözleri Rıfat ölüyor mu? sorularını sormaya başladı. Öte yandan Ramot tamamlamaya çalışan Ramazan, köşeye sıkışmıştır. Halime ise torunu için sandıktan çıkardığı bebek giysilerini gelini ve oğluna gösterir ancak beklediği tepkiyi alamaz. Kenan Doktor ise görevden alındıktan sonra ev ev dolaşarak herkesi muane etmeye başlar. Rıfat'ın annesi Hacer ise yana yakıla oğlunu aramaktadır. 'Benim suçlarımın cezasını ödettim ona' diyerek ağıt yakan Hacer, oğlunun acısını en derinden yaşamaktadır. Gönül Dağı'nın divanesine ulaşan amcaoğulları Rıfat'ın izine ulaşmıştır ancak herşey çok geçtir.

Gönül Dağı geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Gönül Dağı 56. bölümde Ramazan ile Asya düğün günü verdikleri karar ile evlenmekten vazgeçmilerdi. Ardından öğretmen hanım Asya'yı Ankara'ya göndererek eğitim hayatına başlamasını sağlamıştı. Ramazan ile Asuman ise yeniden birlikte olmuşlardı. Öte yandan düğün hazırlıklarına devam eden Rıfat ise Meryem'i mutlu edebilmek için elinden geleni yapmaya devam ediyordu. Ancak Meryem, Rıfat ile evlenmek istemiyordu.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, 57. bölümü ile bu akşam 20:00'de sizlerle!

26-03-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar