‘Aynasız Haluk’ Filmi – 29 Nisan’da Sinemalarda!

‘Aynasız Haluk’ Filmi – 29 Nisan’da Sinemalarda!
Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu Han Medya’nın yapımcılığını üstlendiğini ve kendisinin başrolünde olduğu ‘Aynasız Haluk’ filminin afişi yayınlandı. Film 29 Nisan’da Vizyonda

Başarılı ve yakışıklı Oyuncu Tolga Sayışman, oyunculuğunu birçok ödülle taçlandırırken, 2021 yılında bir yapım şirketi sahibi oldu. ‘Han Medya’ isimli yeni bir yapım şirketi kuran ünlü oyuncu, Türkiye’de bir ilke imza atarak ödüllü yazar Keiko Suenobu’nun yazdığı bir manga serisini hayata geçirdi. 2 sezonluk mini dizi ‘Limit’ isimli filmin ardından, Han Medya 2. Projesi ‘Aynasız Haluk’ polisiye komedi türündeki filmi oldu. Tolga Sayışman filmde 2 farklı karakteri canlandırdı. Film herkes tarafından merak edilirken, ‘Aynasız Haluk’ filminin Afişi ve fragmanı yayınlandı. Film 29 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak. Aynasız Haluk filminin kadrosunda kimler var? Konusu ne? Tüm merak edilenler haberimizde…


‘Aynasız Haluk’ Filminin Fragmanı

Aynasız Haluk Artis(z)-Polis filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan komedinin müziklerini ise Murat Dalkılıç yaptı. Filmin hem sountrack şarkısı hem de filmin içerisinde yer alan iki rap şarkının söz ve müziği Dalkılıç’a ait. Ünlü şarkıcı, bu hafta çıkardığı yeni albümünde de filmde kullanılan bu 3 şarkıya da yer verdi. 



‘Aynasız Haluk’ Filmin Afişi Yayınlandı!

Yapımcılığını Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Zafer Özer Çetinel’in kaleme aldığı film 29 Nisan Cuma günü vizyona giriyor.



Başrolünde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Algı Eke gibi yıldız isimlerin oynadığı Aynasız Haluk filminin afişi yayınlandı.


Aynasız Haluk filminin çekimleri ise İstanbul ve Antalya’da gerçekleştirildi.

‘Aynasız Haluk’ Filminin Konusu Ne? Kadrosunda Kimler Var?

Tolgahan Sayışman’ın hem yapımcısı olduğu hem de başrolünde rol aldığı ‘Aynasız Haluk’ filminde, Tolgahan Sayışman. filmde Efehan ve Haluk isimlerinde iki farklı karakteri canlandırdı Ayrıca ‘Efehan’ın oğlunun, ‘Haluk’un ise babasının adı olmasının kendisine hoş bir sürpriz olduğunu ifade etmişti.

Filmin kadrosunda ise Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Mehmet Bozdoğan, Burak Serdar Şanal, Çağla Boz, Barbaros Dikmen, Aslıhan Karalar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Sera Tokdemir ise konuk oyuncu olarak filme eşlik ediyor.


Ünlü oyuncu, filmdeki ‘Haluk’ karakteri için, her sahnesi öncesi 55 dakika süren özel bir hazırlıkla kilolu ve sakallı biri haline geliyor.


Komiser Haluk, karısı oğlunu da alıp kendisini terk ettikten sonra hayatla tüm bağını koparıp kendisini mesleğine adar. Takıntılı bir şekilde suçluları yakalamaya çalışan Haluk, bu süreçte kuralları hiçe sayar. Bu durumdan dolayı Kemal, emniyette Aynasız olarak bilinir. Onun bu lakabı almasının bir nedeni de kendisini geri plana atıp, bakımsız, kilo almış bir hale gelmesidir.Etrafındakiler onu uyarsa da söylenenlere kulak asmayan Haluk'un hayatı, uzun zamandır peşinde olduğu suç çetesini çökertmek için bir fırsat yakalamasıyla bambaşka bir hal alır. Haluk'un çeteyi çökertebilmesi için ülkenin en ünlü yıldızlarından birine dönüşmesi gerekir. Ancak bunu yapmak pek de kolay olmayacaktır.


26-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar