Gönül Dağı setine anlamlı ziyaret

Gönül Dağı setine anlamlı ziyaret
Her cumartesi milyonlarca izleyiciyi TRT 1 ekranlarına kilitleyen “Gönül Dağı” setine gelen Neşet Ertaş ailesi çalışanlar ve oyuncular tarafından “özel konuklar” olarak ağırlandı

Bozkır’ın gün yüzüne çıkmamış hikayelerini ekrana getirerek 3 sezondur en çok izlenen yapım olan Gönül Dağı setine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Dizi oyuncularını hem memnun hem de motive eden ziyaret sosyal medyada en çok konuşulan haber oldu. Gönül Dağı hayranları dizi setine yapılan ziyaretin kimler tarafından gerçekleştiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Gönül Dağı setine anlamlı ziyaret

Mustafa Çiftçi tarafından yazılan Bozkır’ın gün yüzüne çıkmamış hikayelerini ekrana getiren Gönül Dağı cumartesi akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. 3 sezondur sürdürdüğü ekran yolculuğunu rakipsiz götüren Gönül Dağı seti “Bozkırın Tezenesi” olarak bilinen Neşet Ertaş’ın ailesi bir ziyaret gerçekleştirdi. TRT1 ekranlarının açık ara birincisi olan Gönül Dağı’nın setini ziyaret eden Neşet Ertaş ailesi sevilen dizinin oyuncularıyla bir araya geldi.

Gönül Dağı’nı her hafta hiç kaçırmadan izliyoruz

Her cumartesi milyonlarca izleyiciyi TRT 1 ekranlarına kilitleyen “Gönül Dağı” setine gelen Neşet Ertaş ailesi çalışanlar ve oyuncular tarafından “özel konuklar” olarak ağırlandı. Merhum Neşet Ertaş’ın çocukları Döne ve Hüseyin Ertaş ile kız kardeşi Nadiye Ertuğrul, Gönül Dağı’nın Sivrihisar’daki setini ziyaret ederek oyuncularla bol bol sohbet etti. Ertaş ailesini bizzat karşılayan başrol oyuncuları Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Eser Eyüboğlu ve Feyza Işık konuklarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdiler. Gönül Dağı’nın hayranı olduklarını ve her hafta hiç kaçırmadan aileleriyle birlikte izlediklerini belirten Döne Ertaş aile adına duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Sizlerle tanışmak bizim için büyük mutluluk. Diziyi hiç kaçırmadan severek izliyoruz. Kimi zaman gülüyor kimi zaman duygulanıyoruz.”

Sahtelikten uzak Tümüyle gerçek!

“Bozkırın Tezenesi” olarak bilinen Neşet Ertaş’ı, dizinin ilk bölümünden itibaren türküleriyle, sazıyla sözüyle anan dizinin müdavimi olan aile adına söz alan Hüseyin Ertaş da oyunculara teşekkür etti: “O kadar güzel bir dizi yapıyorsunuz ki, sıcak, samimi, sahtelikten uzak tümüyle gerçek. Her hafta cumartesi günleri ailece TRT 1 ekranları başına geçiyor ve keyifle seyrediyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Bizleri onure ettiler

Oyuncular adına başrol oyuncusu Berk Atan da set çalışanları adına duygularını şu cümlelerle dile getirdi: “Neşet Ertaş’ın ailesini sette ağırlamak büyük mutluluk ve gurur verici. Şeref verdiler, onur verdiler. Hepsi de çok tatlı insanlar, çok naif ve çok kibarlar. Geleceklerini dün öğrendim ve çok heyecanlandım. Bugün bütün herkese, tanıdıklarıma Neşet Baba’nın akrabaları gelecek, Neşet Baba’nın ailesi gelecek diye anlattım. Çok güzel ve çok tatlı insanlar, bizleri onure ettiler. Sağ olsunlar ayaklarına sağlık.”

Dizi setini gezerek bilgiler alan Ertaş ailesi, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi ve tüm Gönül Dağı ekibini Kırşehir’e davet ederek Sivrihisar’dan ayrıldı.

29-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar