Gönül Dağı Yeni Sezona Büyük Sürprizle Geliyor

Gönül Dağı Yeni Sezona Büyük Sürprizle Geliyor
TRT 1 ekranlarında 3 sezondur yayınlanan ve aldığı reytingle kanalının ve gününün en iyi yapımlarından olan Gönül Dağı yeni sezona sürprizle başlıyor.

Televizyon ekranlarının son dönemlerdeki en başarılı dizilerinden biri olarak akıllarda kalan ve halen de yayınlanmaya devam eden başarılı dizi Gönül Dağı TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek. Son olarak geçtiğimiz sezon sonunda 103. Bölümle sezon arası vererek ekranlara kısa bir yaz arası veren başarılı dram, komedi ve aile dizisi Gönül Dağı 4. Sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Köprü Film tarafından hazırlanan ve Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda yer aldığı başarılı ve reytingi yüksek dizi yayınlandığı 3 sezon boyunca cumartesi akşamlarının lider yapımı olma başarısını elinde tuttu. Aldığı reytinglerle kanalının en çok reyting alan yapımı ve yayınlandığı günün de lider yapımı olma başarısını elinde tutan Gönül Dağı yeni sezon için yeni bir konsept geliştirerek yeni bir hikayeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Sezonda Yine İddialı

Gönül Dağı TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları seyirciyle buluşan dram, komedi ve aile türünde ele alınan bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Köprü Film tarafından hazırlanan ve 3 sezondur aynı gün ve aynı saatte yayınlanan Gönül Dağı aldığı reytinglerle en başarılı diziler arasına adını yazdırmayı başardı. Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizi Anadolu’da bir kasabada yaşanan hikayeleri seyirciyle buluşturuyor. Sıradan insanların sıradan ama etkileyici hikayelerini çarpıcı bir anlatımla ekrana taşıyan dizi kavgadan tartışmadan, çatışmadan ve silahtan uzak sıradan hikayelerle de başarılı olunabileceğinin en güzel örneğini veriyor. Dizi 4. Sezonuna hazırlanırken de aynı üslupla çalışıyor. Yine aynı kasabada yaşanacak hikayeleri kahramanları üzerinden anlatacak dizide 4. Sezonda büyük bir kırılma yaşanacak ve dizide 8 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Üç amcaoğlunun başrolünde yer aldığı hikayede yaşanacak zaman atlaması ile Gedelli kasabasında yeni hikayeler başlayacak, hikayeye yeni karakterler girecek ve olaylar 8 yıl sonrasında aynı şekilde devam edecek.

İki Yeni Oyuncu Katılacak

Köprü Film tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı yeni sezon hikayeleri için çalışmaya başladı. 8 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak dizinin hikayesine yeni iki karakter katılacak. Katılacak iki yeni karakterle yeni aşklar ve yeni olaylar Gedelli Kasabası’nın hikayesine dahil olacak. Yine üç amcaoğlu Ramazan, Taner ve Veysel’in her hikayenin temelinde yer alacağı Gönül Dağı eylül ayında 4. Sezonuyla TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

15-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar