Gönül Dağı'na Bir Güzel Oyuncu Daha

Gönül Dağı'na Bir Güzel Oyuncu Daha
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon beşinci sezonuyla seyirciyle buluşan Gönül Dağı’na yeni katılan Yeşim karakteri kimdir?

Köprü Film tarafından hazırlanan ve son dört sezona damgasını vuran başarılı dizilerden Gönül Dağı beşinci sezonuyla TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Beşinci sezonuna yine oldukça heyecanlı ve hızlı başlayan dizi 8 yıllık bir zaman atlamasıyla seyirci karşısına çıkıyor. Bu sekiz yıllık zaman atlamasında Gedelli kasabasında yaşananları anlatan Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler yaşandı. Dizide sekiz yıllık zaman atlaması sonunda dizinin sevilen oyuncularından Zahide karakterine hayat veren Ecem Özkaya diziye veda etmişti. Ecem Özkaya ile birlikte çocuk oyuncular da diziye veda ederken kaleme alınan yeni hikayede yer alan karakterler içinde yeni oyuncularla sözleşmeler imzalandı. Sevilen ve reytingi yüksek dizinin kadrosuna son olarak sektörün genç ve güzel oyuncularından Sude Zülal Güler, Yeşim olarak dahil oldu.

Yeşim Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı beşinci sezonunda da seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Özellikle geçtiğimiz bölüm amcaoğullarının yaptıkları roketi fırlatma heyecanıyla geçerken bölümün sonunda Veysel’in ölüp ölmediği yeni bölümde belli olacak. Diziye katılan yeni oyunculardan Sude Zülal Güler hikayeye Yeşim Somer olarak dahil oldu. Kasabada çekim yapan bir dizinin oyuncusu olarak hikayeye giren Yeşim özellikle dizide Erkan’la başlayan bir ilişkinin içinde yer alacak. Yeni aşklar, yeni heyecanların yaşandığı dizi kavgadan uzak bir hikayeyi seyirciyle buluşturmaya devam edecek. TRT 1 ekranlarının cumartesi akşamlarının reyting lideri dizisi Gönül Dağı her hafta Cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sektörün En Samimi İşi

Diziye Yeşim karakteri ile katılan Sude Zülal Güler diziyle ilgili açıklamalarında “Diziye Gedelli’ye çekim için gelen Yeşim Somer karakterini canlandırıyorum. Aracını tamir ettirmek için geldiği yerde Erkan’la tanışan Yeşim, hayatının dönüm noktasını bu küçük Anadolu kasabasında yaşayacağını hiç tahmin etmiyor. Gönül Dağı şu an sektörün en samimi işlerinden biri. Setteki ve hikayedeki samimiyet ekrana yansıyor. Bu zamana kadar bulunduğum işlerden farklı. Bu yüzden çok mutlu ve aynı zamanda çok heyecanlıyım. Çok sakin ve samimi bir atmosfer var. Usta oyuncularla çalışmaktan dolayı da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

22-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar